„Sajátos karaktere a szerénység volt” – Orbán Viktor, Semjén Zsolt és több fideszes politikus is elbúcsúzott Potápi Árpádtól

2024. október 24. 19:37

A nemzetpolitikáért felelős államtitkár múlt csütörtökön 57 éves korában hunyt el.

2024. október 24. 19:37
null

Nyitókép: Makovics Kornél / TEOL

Potápi Árpád János neve beleíratott a nemzetpolitika és így a magyar nemzet történetébe. Így búcsúzott a nemzetpolitikai államtitkártól Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Bonyhádon, az evangélikus temetőben – számolt be a gyászszertartásról a Tolna Vármegyei Hírportál (TEOL).

A lap szerint Több ezren búcsúztak csütörtökön Bonyhádon, az evangélikus temetőben Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól. A politikustól, a gyermektől, az édesapától, a nagypapától. Orbán Viktor miniszterelnök, Áder János és Novák Katalin volt köztárasági elnökök, Kövér László házelnök is megrendülten, lehajtott fejjel állt Potápi Árpád János koporsója előtt.

Ezt is ajánljuk a témában

A nemzetpolitikáért felelős államtitkár múlt csütörtökön 57 éves korában hunyt el. Élete teleírt könyvével távozott. Vitte magával az élete emlékeit, elvitt magával mindannyiunkat, akik kapcsolatban voltunk vele, akik ismertük, akik szerettük őt. Ezt hangsúlyozta megrendítő beszédében Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, aki azt mondta:

Potápi Árpád János beírta a nevét a nemzetpolitika, így a magyar nemzet történetébe.

Sajátos karaktere a szerénység volt. A nemzetpolitikában is mindig inkább hátralépett” – húzta alá Semjén Zsolt, hozzátéve, hogy mi a keret és a vászon vagyunk, a képet a magyar közösségek festik.

Orbán Viktor a közösségi oldalán búcsúzott:

Végső búcsú Potápi Árpád harcostársunktól. Nehéz lesz Nélküled!

– írta a képek mellé.

A TEOL egy rövid videót is megosztott

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
totumfaktum-2
2024. október 24. 21:28
Nagyon sajnálom. Isten nyugosztalja, és adjon vigasztalást szeretteinek.
Novicsok-5
2024. október 24. 21:15
Döglött politikus. Zene füleimnek.
sexykitty-5000125
2024. október 24. 20:09
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­é­­­k­­­e­­­l­d­­ ­a­ ­s­­z­­­e­­­x­i­­ ­­p­­u­n­­­c­­­i­­­m­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
simonpali
2024. október 24. 19:57
Isten nyugosztalja Potápi Árpádot. Off: utólag persze késő, de aki kitalálta ezt az idiótaságot hogy 50 feletti embereknek futópadon kell lazítani, na az rohadjon meg a pokolban. Kimenni a természetbe, gyalogolni, turázni: igen. De rohanva így terhelni a szivet? Komolyan eldobom az agyamat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!