Partizán-podcast: Magyar Péter irányításmániás (Videó)

2024. október 22. 08:25

„Szerintem teljesen control freak. Annyira control freak” – értékelték a Tisza Párt elnökének viselkedését.

2024. október 22. 08:25
Magyar Péter

Nyitókép: Attila Kisbenedek / AFP

Magyar Péter is téma volt a Partizán-podcast legutóbbi adásában, amelynek során Csepregi Dávid és Schultz Nóra azt is értékelte, hogy a TISZA Párt elnöke a saját profiljával „kommentelget” a Partizán YouTube-csatornáján. 

Partizán-podcast: Magyar Péter „kontrollfreak” (irányításmániás)

Mint Csepregi fogalmazott: „Szerintem teljesen kontrollfreak. Annyira kontrollfreak, hogy amúgy az egyetlen reménye Orbán Viktornak, hogy kiég, amúgy. Tehát az, hogy így ezt azért nem lehet fenntartani olyan sokáig, hogy izé, elutazol Szegedre, Thor kalapácsával, vagy mi, Lehel kürtjével megállítod a Dunát, aztán Brüsszelbe és megvakarod a farkad, és közben kommentelgetsz össze-vissza. Ezt nem lehet fenntartani éveken keresztül.”

A fentebb idézett részletet az alábbi videóban 22:50-től hallgathatja vissza:

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zabszem
2024. október 22. 11:02
Én ezt nem értem... Magyarázzák a szart a ballibsik, mint mindig.... A faszi elmebeteg... Ember nem bírja vele egy térben két percig... Most mi a túrót akartok vele...?
kamasuka
2024. október 22. 10:49
A freak stimmel.
2024. október 22. 10:45 Szerkesztve
SpaniferRoland 2024. október 22. 09:44 • Szerkesztve Hozzászólásod annyira szánalmas, hogy csak egyetlen dologra reagálnék a sok hazugságodból. Nem vagyok nyugdíjas, sőt még elég messze vagyok tőle. Sajnos...XDD
iphone-13
2024. október 22. 10:36
POLOSKA EGY ÓCSKA SZEMÉT HAZAÁRULÓ OLYAN MINT A HAVERJA ALKOHOLISTA FERKÓ
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!