Magyar Péter nyilvános zsebhokival ütött magának egy méretes öngólt

2024. október 11. 06:33

Rájött, hogy ez bizony a nagyfiúk játéka.

2024. október 11. 06:33
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Képernyőkép / Ripost.hu

„Ezek nem Magyar Péter napjai. Szombaton a tüntetése sült be, most pedig a saját nadrágjába turkálva sült fel. 

Szégyen Strasbourgban: Magyar Péter a szerdai parlamenti ülés alatt a nemi szervét igazgatta, közvetlenül Orbán Viktor mögé állva. Már az élő adásban sokan felfigyeltek arra, hogy egy „váratlan és sokkoló” mozdulattal belenyúlt a zsebébe és félreérthetetlenül igazgatni kezdte a nemi szervét. Matatott, igazított, mogyorózott. Mindezt kamerák kereszttüzében, sok ezer néző szeme láttára – számolt be a felháborító esetről a Ripost.

Azt mondták gyerekkorunkban, amikor a nagyok között lábatlankodtunk, hogy ne itt rontsátok a levegőt, játszatok inkább azzal, amivel egyidősek vagytok. Petike megfogadta a tanácsot, de arra senki sem számított, hogy ország-világ előtt üt magának egy ekkora öngólt, ráadásul zsebhokival. De legalább felmérte a helyzetet és rájött, hogy ez bizony a nagyfiúk játéka. Legközelebb talán a homokozókészletét is el fogja hozni. Jól elférnek majd a csattogós lepke és a diktafon mellett.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000108
2024. október 11. 12:05
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­k­e­l­­d­ ­­a­­­ ­­­s­­­z­­e­­­x­­i­ ­­­p­­u­­n­­­c­i­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
gyurcsanyviktor1979
2024. október 11. 12:00 Szerkesztve
Gyerekek, nem látjátok mennyire szánalmasak vagytok?? Tompika is kitette a posztot. 35 éve gondolta volna a kis Deutsch, aki röptében is megbaszta a tinilányokat, hogy 2024-ben alacsony társadalmi státuszú, vidéki csirkefarhát nyuggerkommendó fog nedvesedni minden szavára? Gondolta-e volna az akkor még ártatlan és jóképű fiatalember, hogy 35 évvel később úgy fog kinézni a sok kólázástól, hogy még Keith Richards is megilletődött kamaszfiúnak tűnik mellette? Tompikát 35 éve Prágában ha jól emlékszem a cseszloválk elvtársak bevitték a kóterba, a főnivel együtt, mert kiállt a tüntetők és a liberális demokrácia mellett. Gondolta volna, hogy jövőbeli énje, hogy a szélsőliberális, anti-kommunista, egyházellenes Fidesz mára az európai szélsőjobb ikonja lett és hogy 35 évvel később egy nála 15 évvel fiatalabb, volt fidesz káder farkáról fog posztolgatni kommunikációs csatornáján, mert bírálta a törzsfőnöket??? Jészusom faszfejek, tényleg nem látjátok azt a mélységet, ahova süllyedtetek?
sagirdilsiz-2
2024. október 11. 11:36
Mi ezzel a gond? Bevágott a tangája.
pintyoke-2
2024. október 11. 11:22
Ez poén volt, f@szos kézzel jattolt le a Csüngőhasúval.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!