Ötször szúrt az anyós, börtön lehet a vége

2024. október 28. 21:45

Menye közvetetten életveszélyes állapotba került, de kimenekült a lakásból, majd pár emelet múlva összeesett.

2024. október 28. 21:45

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy nő ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt, aki közös italozás után ötször is megszúrta fia élettársát – olvasható az Ügyészség közleményei között.

A vádirat szerint az anyós 2023 decemberében, délután, miskolci lakásában tartózkodott, ahová megérkezett a fia, annak élettársa és még egy férfi ismerősük. Mindannyian segítettek a nő televíziójának beállításában. Eközben alkoholt fogyasztottak, melynek következtében a vádlott fia és élettársa összevesztek. A szóváltás után a férfi távozott a lakásból, majd követte az ismerősük is.

A lakásban csak a két ittas nő maradt, akik miközben a konyhában cigarettáztak, 

összevesztek, kölcsönösen szidalmazták egymást, mindezt pedig dulakodás követte. 

A verekedés közben a vádlott felvett egy 10 centiméter pengehosszúságú konyhakést, és azzal a sértettet bal oldalát megszúrta. Azonban a bántalmazott továbbra is szidalmazta, aki még négyszer megszúrta fia élettársát. 

A lakók hívták ki a mentőket

A közvetetten életveszélyes állapotban lévő nő ezt követően kiment a lakásból, a lépcsőházban a tizedik emeletről a hetedik emeletig jutott, ahol összeesett. A lakók találtak rá, és értesítették a mentőket.

Az ügyészség a büntetlen előéletű elkövetővel szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott – derüt ki a kommünikéből.

 

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon-2
2024. október 28. 22:52
háááát....nem is tudom :D
Ehetős Odó
2024. október 28. 21:51 Szerkesztve
A “c” választ kérném, Vágó úr! A felezést a résztvevők már elintézték.
apoa
2024. október 28. 21:51
Csak hadd fogyjanak...
sexykitty-5000128
2024. október 28. 21:47
🍓 ️ ­­É­­r­t­­­é­k­e­­­l­­­d­­ ­a­­ ­s­z­­­e­x­i­ ­­p­­u­­­n­­­c­­­i­m­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!