Orbán Viktor Révkomáromban: A migráció legnagyobb veszélye, hogy visszavonhatatlanul elveszítjük az otthonunkat (VIDEÓ)

2024. október 23. 10:13

„A migrációs paktum ügyében a nyugatiakat feszítő belpolitikai probléma középpontjában az otthon kérdése áll” – hangsúlyozta a magyar miniszterelnök.

2024. október 23. 10:13

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Mint korábban arról hírt adtunk, Orbán Viktor miniszterelnök pénteki  párizsi útja előtt Robert Fico szlovák miniszterelnökkel és Aleksandar Vučić szerb elnökkel találkozott Révkomáromban

A szerb-szlovák-magyar csúcson a magyar kormányfő hangsúlyozta, hogy „az egész migrációs paktum ügyében a nyugatiakat feszítő belpolitikai probléma középpontjában az otthon kérdése áll”.

Orbán Viktor megjegyezte, „az otthont két módon lehet elveszíteni: az egyik, hogy elzavarnak téged az otthonodból. 

A másik, hogy te otthon maradsz, de egyszer csak minden megváltozik körülötted, anélkül, hogy ehhez te hozzájárultál volna.”

„Azt veszed észre, hogy az otthonosság érzés, amiben leélted az életedet, és amit a gyerekeidnek és az unokáidnak hiszel, az eltűnt. S ráadásul visszahozhatatlanul tűnt el. Ennél nagyobb politikai probléma nem létezik” – hívta fel a figyelmet.

A magyar kormányfő gondolatmenetét azzal zárta, hogy „adjunk hálát a Jóistennek, hogy Szlovákia és Magyarország megvédte magát ezzel a problémával szemben”.

A sajtótájékoztató vonatkozó részletét alább tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemugatolmerkapol
2024. október 23. 11:26
Remélem mindenki érti. Ennél tisztábban, tisztességesebben, érthetőbben nem lehet fogalmazni. Otthon, vagy hazátlanság. Magyar akarok maradni, vagy idevalósi. Magántulajdon, haza, gyarapodás, vagy unió.
herden100
2024. október 23. 10:48
🇨🇳🇮🇳 youtu.be/NeTzRUThKH4?si=8jQsl2sozhT1gXGn
sexykitty-5000122
2024. október 23. 10:25
🍓 ️ ­É­­­r­t­­­é­­k­­­e­l­­­d­ ­­­a­ ­­s­­­z­­e­x­­i­­­ ­­p­­­u­­n­­­c­­­i­­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
herden100
2024. október 23. 10:24
😡 vm.tiktok.com/ZGdRUFV5b/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!