Orbán Viktor nyerte a mozgósítási versenyt

2024. október 24. 06:28

A vontatott beszéde közben Magyar Pétert sorra otthagyták a hívei.

2024. október 24. 06:28
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

„Véget értek az október 23-i rendezvények, így érdemes megnézni, mennyire voltak sikeresek politikai szempontból. Az ilyen események mindig mozgósítási versenynek számítanak. Orbán Viktor a Millenárison tartott beszédet, ami jóval nagyobb befogadó képességű, mint a Bem tér, illetve a Széna tér, ahol Magyar Péter szónokolt. Ez a két tér Budapest kis tereinek minősülnek.

Míg Orbán Viktor beszéde alatt a jóval nagyobb Millenáris és a környező utcák is megteltek, számításaink szerint több tízezren voltak a helyszínen, addig Magyar Péter rendezvényén hézagosan álltak az emberek, láthatóan a jóval kisebb Széna teret sem tudták teljesen megölteni. Így mozgósítási szempontból mindenképpen Orbán Viktor a nap nyertese, ami méltó válasz a Magyar Péterék által megrendelt ma reggeli kamu kutatásra, ami a Tisza Párt előnyét vízionálta.

A beszédeket is érdemes megvizsgálni: Orbán Viktor lényegretörő, tömör beszédet tartott, amiben az '56-os megemlékezés után pozícionálta az ellenfelét, aki a globalisták kiszolgálója. Magyar Péter ezzel szemben vontatott és unalmas beszédet tartott, az üzenetei teljesen széttartottak. Beszédes volt, hogy a szónoklata közben sorra távoztak a helyszínről a hívei, még ők sem tudták végighallgatni Magyar Pétert.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000124
2024. október 24. 09:16
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­­é­k­e­­l­­d­­­ ­­a­­­ ­­s­­­z­­­e­­x­i­­­ ­­­p­­u­n­­c­i­­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
2024. október 24. 09:13 Szerkesztve
Nem volt semmiféle mozgósítási verseny a Fidesz és a Tisza között. Talán az MH és a Tisza összehasonlítása értelmesebb lenne. Ez viszont nem lehetséges, mert az MH-t el kell hallgatni, legfeljebb szélsőjobbozni, nácizni lehet. Régi hagyomány Európában,: Egyes pártokat kirekeszteni. Ha sikeresek, de nincs többségük, akkor kigolyózni a poziciókból. Az utóbbi időben sokan így jártak. Például a Patrióták.
csapláros
2024. október 24. 09:05 Szerkesztve
Novicsok-5gyzoltan-2 2024. október 24. 08:36 ..."Abba a kézbe marsz, amely etet? Fideszesként nem értesz egyet a kormány döntéseivel, mint felszopófiú Danika? Akkor te fizetett ballibsi kettős ügynök lehetsz. Ha pedig Magyarországért aggódsz, akkor a Fideszért aggódsz, mert a Fidesz maga Magyarország és Orbán, a mi vezérlő csillagunk egy és ugyanaz a nemzettel. Máskülönben balos vagy."... NEM mar abba a kézbe, amely eteti, de VAN EGY SZUVERÉN véleménye. Dialektika. Erre mint a magyarság és Magyarország ELLENSÉGE elkezdesz KARAKTERGYILKOLNI ! A Fidesz SOHA nem volt maga Magyarország, és Orbán azonossága a nemzettel is egy ELLENSÉG GÚNYJA a részedről. Mi a baj azzal, ha valaki balos, szarfaszú disszidens fia az anyádnak, amikor magad meg azt HAZUDOD, hogy nem tartasz egyik oldallal sem ? Nem tartasz hát, mert egy fizetett ügynök kivel is tartana? Azzal a gazdával, AKI MEGFIZETI. Buktál, mint ólajtó, annak ellenére, hogy vért izzadsz, hogy cizelláltabb TROLL legyél itt másoknál...
o1gtolvaj-3
2024. október 24. 08:58
Ezt mar 2 napja is tudtad, Daniella!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!