Orbán Viktor: egy újabb DK-s pojáca

2024. október 08. 18:22

Gyekiczki Márton, a Demokratikus Koalíció érdi önkormányzati képviselője próbálta megzavarni Orbán Viktor programismertetőjét.

2024. október 08. 18:22
null

Nyitókép: FREDERICK FLORIN / AFP

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, kedden délután fél 3-tól nemzetközi sajtótájékoztatót tartott Orbán Viktor Strasbourgban, amelyen jelen volt Gál Kinga európai parlamenti képviselő is. A kormányfő bevezetőjében elmondta, azért jött, hogy bemutassa holnap a magyar soros elnökség programját. Azonban a várható érdeklődés miatt úgy döntöttek, külön is bemutatják a nemzetközi sajtónak a programot. A miniszterelnök két órán keresztül válaszolt az újságírói kérdésekre. (Erről ITT olvashat részletesen) 

A tájékoztatót azonban egy kisebb közjáték szakította meg: Gyekiczki Márton, a Demokratikus Koalíció érdi önkormányzati képviselője próbálta megzavarni Orbán Viktor programismertetőjét. 

Minderre reagált a miniszterelnök a közösségi oldalán, aki azt írta:

A mai strasbourgi mérleg: 1 nemzetközi sajtótájékoztató, 130 újságíró, 29 kérdés, 1 újabb DK-s pojáca

A baloldali képviselő már az idei kötcsei piknik előtt is balhézott. A DK-s képviselő édesapja Gyekinczki András Kuncze Gábor kabinetfőnöke volt 1994 és 1998 között.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000106
2024. október 08. 20:20
🍓 ️ ­­É­­­r­t­­é­k­e­­­l­­­d­­­ ­­­a­­­ ­­­s­­z­e­x­i­­ ­p­u­­n­c­i­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
grrrgo
2024. október 08. 20:19
Kíváncsi lennék mit ajánlott Gyurcsány, Mártonnak, hogy ezt így bevállalta: Kap egy ingyen numerát a bolgár lamantintól? (Feri, pedig a háttérből nézi, WTF?)
Európai Értékek Zombie
2024. október 08. 20:10
Orbán Viktor a legnagyobb Király! 👑😎
Karcsi_Charlie
2024. október 08. 20:02 Szerkesztve
Gyagyánszki ? vagy hogy a francba hívják ezt az elmeroggyantat? Még én sem értettem hogy mit fosik ki a száján, pedig anyanyelvem magyar. Megbocsátok neki, hiszen a született metik rosszul hangsúlyozzák a nyelvünket...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!