Olajozott a Karácsony Gergely vezette fővárosi szivárványkoalíció: Gyurcsány Ferenc és Magyar Péter sem maradt pozíció nélkül (VIDEÓ)

2024. október 10. 18:51

Szentkirályi Alexandra: mindegyik ellenzéki párt bezsákolhatott egy-egy bizottsági elnöki pozíciót.

2024. október 10. 18:51

Nyitókép: Facebook

 

„Bár a budapestiek ügyei állnak, a szivárványkoalíció olajozottan működik” – hívta fel a figyelmet Facebook-videójában Szentkirályi Alexandra. A budapesti Fidesz-KDNP frakcióvezetője rámutatott: 

Karácsony a főpolgármesteri székben, Magyar Péter, Vitézy, a Kutyapárt és Gyurcsány pedig bizottsági elnöki pozíciókat zsákoltak be. 

A korábbi főpolgármester-jelölt emlékeztetett, hogy az eddigi öt bizottság helyett a Fidesz-KDNP frakció két bizottságot javasolt, ezzel is rengeteget spórolva a budapestieknek. Ezt a javaslatot a szivárványkoalíció lesöpörte az asztalról, és négy bizottságot fogadott el, ezzel mindannyian adhattak egy-egy bizottsági elnököt. 

Karácsony Gergely egyik bizottságának az élén Gyurcsány Ferenc embere ül, aki milliós jutalmakat is kapott korábban. Egy másik bizottság élére Vitézy Dávidot bízta meg karácsony, Magyar Péter nyomására. A pénzügyek felelőse Baranyi Kriszta lett, nem is csoda, hisz cserébe Karácsony bukott kabinetfőnökét fizeti ki Ferencvárosban. Magyar Péterék is megkapták a helyüket, ráadásul a tulajdonosi bizottságban. Érdekes feladat egy olyan pártnak, amelynek elnöke más telefonját tulajdonítja el 

– fogalmazott Szentkirályi Alexandra. Hozzátette: 

Pozíciókra, alkukra továbbra is van pénze a fővárosnak, csak a budapestiekkel nem törődik továbbra sem a városháza.

Szentkirályi Alexandra korábban egy leleplező hangfelvételt mutatott be, melyen Magyar Péter Kiss Ambrus alpolgármesterrel kapcsolatban így fogalmaz: „Jómagam javasoltam azt a főpolgármester úrnak a múlt csütörtöki trágyalásom, amiről nem mi nem szivárogtattunk ki, merthogy ez volt a megállapodás. Pont én javasoltam neki.”

Szentkirályi Alexandra szerint nem csak azt osztották le a „szivárványkoalíció teraszán”, hogy ki milyen pozíciót visz, hanem azt is, hogy miképp lehet „Gyurcsány emberét” megtartani szavazás nélkül.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000108
2024. október 10. 20:42
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­é­k­­e­­l­­­d­­ ­­­a­­­ ­­­s­­­z­e­x­­i­­ ­­p­­u­n­­c­­­i­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
2024. október 10. 20:41 Szerkesztve
Hogy kell komolyan venni, ha egy választást se hagytak végigcsinálni? Ahol végig csak Gyurcsányoztál... most pedig Mp-zel fletózva...
Burg_kastL71-C
2024. október 10. 20:38 Szerkesztve
Vagy megszokjuk, vagy megszökünk. Így utólag visszagondolva a tavaszi Főpolgira, hát, szétoszthatott volna a Fidesz a szavazótáborunknak egy kis üveg Unicumot.
tizennyolcfok
2024. október 10. 20:33
ez a balekszandra teljesen ostoba és a ráadásul hazudik is, semmilyen pozíciót nem kapott sem gyurcsány, sem magyar. ki a lófasz hisz el ennek a picsának bármit is? ja, persze. a fideszes. de azok ilyenek. azon normális ember nem is csodálkozik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!