Rendkívüli!

Elhunyt Kozma Imre atya

Nekiment a „húsimádó” férfiaknak a WMN, Hont cserébe az egész univerzumtól bocsánatot kért

2024. október 17. 08:49

A publicista szerint a cikk szerzője ugyanakkor a divatiparról elfeledkezett.

2024. október 17. 08:49

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

A WMN (női) portál szerdán egy cikket közölt, amelyben a szerzője arról értekezett, hogy miként vezet „a hagyományosan »férfias« viselkedés a bolygó pusztulásához”.

A Facebook-kiajánlóban azt hangsúlyozták ki, hogy a reklámok szerint a nagy autótól és a húsimádattól férfi a férfi. „A hatás pedig nem lényegtelen: a kutatások szerint a férfiak 16 százalékkal több szén-dioxid-kibocsátásért felelősek, mint a nők”.

Erre reagált közösségi oldalán Hont András publicista is. Mint fogalmazott: 

Szeretnék elnézést kérni a bolygótól, sőt, az egész univerzumtól a plusz 16 százalékért.” 

„Viszont olybá tűnik, mintha, esetleg, netán tán a szerző a divatiparról elfeledkezett volna” – hívta fel a figyelmet az újságíró.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korn
2024. október 17. 12:00
Szerintem a détóthkriszta féle feminácik karbonlábnyoma ötször akkora, mint egy átlag magyar férfié. Kibaszott beteg szekta ez is.
august
2024. október 17. 11:37
:) Az ilyen idióta cikkek miatt elgondolkodik az ember a "bolygó" környezeti állapotáról, amikor ezeknek a liberálisopknak a megbízói a következő 100 tonna robbanóanyagot-aknát-lőszert és rakétákat szállitják a harcterekre, hogy aztán a tucatni olajfinomító hetekig sűrű fekete füstöt eregethessen, az egyéb környezeti hatásokról ne is beszéljünk. De a szívószál a káros a környezetre, mondják. Komolyan nem érti ezeknek az idiótáknak az elmeállapotát. Akár Ukrajna kapcsán sem, ugyanis lassan 20 millió ember lesz földönfutó, csonkolt családok, halott vagy sebesült hozzátartozókkal, de a tehén-böfögés káros környezeti hatásairól képesek értekezni.
lesmiserables
2024. október 17. 11:12
és a paupcsállatkákkal mi lesz meg a zöldszemes ostorosokkal? az ő életük nem számít?
bagoly-29
2024. október 17. 11:02
Bolond feminista lyukból, bolond szél fúj, ráadásul a büdös kénhidrogén!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!