Nagy visszatérő: a Simicska-féle Hír TV volt vezérigazgatója vezeti majd Magyar Péter testvérének médiavállalatát

2024. október 03. 18:31

Az új orgánumnál Gulyás Balázs is műsort kap, melyben Tóta W. Árpád publicista is feltűnik majd.

2024. október 03. 18:31

Nyitókép: Kontroll.hu Facebook-oldala

Mint arról korábban beszámoltunk, Magyar Péter testvére, Magyar Márton újságot indít. Időközben a Kontroll.hu a Facebook-oldalán azt is bejelentette, hogy Tarr Pétert kérte fel főszerkesztőnek.

Tarr neve nem véletlen cseng sokaknak ismerősen, hiszen korábban a Fidesz ellen fordított Simicska-féle Hír TV vezérigazgató-helyettese volt. Ebben az időben Tarr Péter és Magyar Márton is a tévénél dolgozott. De a Kontroll.hu jelenlegi főszerkesztője feltűnt a Jobbik-féle N1TV körül is. Ezután megjárt számos baloldali médiumot, így például a Hvg360 és a Media1 munkatársa is volt. Legutóbb azzal került a hírekbe, hogy a Gattyán György érdekeltségébe tartozó Frisshirek.hu főszerkesztői pozíciójából eltávolították, és feladatköreit a mesterséges intelligencia vette át – erről már a Magyar Nemzet írt összeállításában.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Tóta W. Árpád is feltűnik a közreműködők között

A Kontroll.hu Facebook-oldalát böngészve az is kiderül, hogy a szerkesztőséghez csatlakozik még többek között a Gulyáságyú Média alapítója, Gulyás Balázs is, aki ezentúl minden pénteken a Szabadsajtó Klub című műsort vezeti majd. 

Gulyás a beharangozó videóban azt is elmondta, hogy „a megszokott csapattal támadnak”: a műsorban közreműködik Stump András újságíró, Tóta W. Árpád publicista és Tompos Ádám, a Magyar Hang munkatársa is.

Magyar Márton tagadja, hogy lapjának köze lenne a Tisza Párthoz

Bár Magyar Márton tagadja, hogy az új médium indulásának köze lenne a Tisza Párthoz, ám a pártvezér testvére néhány hónapja még több tévétársaságnak is segített interjúkat szervezni fivérével.

Gulyás Balázs pedig az utóbbi időben többször is készített interjút Magyar Péterrel. Legutóbb egy Tisza-szigetes összejövetelen beszélgettek, de az EFOTT Fesztiválon is ő kérdezte a politikust.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DINO54
2024. október 03. 21:19
Szóval egytől egyig fekete öves szarházi!
ipolypart2
2024. október 03. 20:34
Anyuci! Nem tehetségesek a fiaid. Tolni kell alájuk mindent. Ez is nyüglődni fog.
sexykitty-5000103
2024. október 03. 19:57
🍓 ️ ­É­­r­­t­­­é­k­e­­­l­­­d­­­ ­a­ ­­s­­z­­e­­x­i­ ­­p­­­u­n­­c­i­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­𝐍
nemecsekerno_007
2024. október 03. 19:54 Szerkesztve
Tóta w. Baszd meg. :)))))))))))))) Szép kis csapat. Sturm Abteilung. :))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!