Na végre: most majd Brüsszel is megismerheti Magyar Péter igazi arcát (VIDEÓ)

2024. október 07. 19:09

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője minden képviselőtársának levelet küldött.

2024. október 07. 19:09

Nyitókép: Képernyőfotó

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője hétfőn arról számolt be közösségi oldalán, hogy az összes EP-képviselőt levélben és a lentebb látható videóval tájékoztatta „Magyar Péter mentelmi ügyéről, a botrányos viselkedéséről, és az általa elkövetett köztörvényes bűncselekményről”.

Arra is kitért, hogy 

a Tisza Párt elnöke mindenáron el akarja kerülni a felelősségre vonást, 

ezért minden rendelkezésére álló eszközzel azon ügyeskedik, hogy az EP-ben a lehető legtovább húzódjon a mentelmi ügye”.

„De a törvények mindenkire, így Magyar Péterre is vonatkoznak. Ennyi” – zárta bejegyzését Deutsch Tamás.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Deutsch Tamás még október elsején harangozta be ugyancsak a Facebook-oldalán, hogy minden EP-képviselőt tájékoztatni fog Magyar Péter mentelmi ügyéről. A fideszes politikus akkor úgy fogalmazott: „a lopás köztörvényes bűncselekmény.” Hozzátette, Magyart lopással gyanúsítja az ügyészség, majd ismertette, hogy ahhoz, hogy mint ilyen esetben bármely magyar polgárt bíróság elé állíthassák, az EP-ben szavazni kell a képviselői mentelmi jogának felfüggesztéséről.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
john-lennon-a-libsik-kiralya
2024. október 07. 21:26
Hát mandi, ahogy szokás mondani: negatív reklám is reklám. Ha a Tisza behúzza 2026-ot, az nektek is lesz köszönhető :)
Fer70
2024. október 07. 21:25
Ez odabasz öcsém, rendesen! Jó küszködést "messiás" úr! ;-) ;-) ;-)
sexykitty-5000105
2024. október 07. 21:13
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­é­k­­e­­l­d­­ ­­a­­­ ­­­s­z­­­e­­­x­i­­ ­p­­­u­­­n­­­c­i­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
magyarok2026
2024. október 07. 21:12
Péter Magyar Ma volt szerencsém üdvözölni a Fidesz új EP képviselőjét az Európai Parlamentben. Felszólalásomban tájékoztattam a képviselőket, hogy Dömötör azért került Orbán Viktor másik bábjának, Győrffy Balázsnak a helyére, mert ő pár hete részegen tettleg bántalmazott egy ártatlan hölgyet egy budapesti szórakozóhelyen. Arról is tájékoztattam az Európai Parlamentet, hogy Dömötör Csaba a brüsszeli jutalomútja előtt évekig az orbáni-goebbelsi propaganda második embere volt Rogán Antal hadsegédjeként…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!