Na, ezekről van szó!

2024. október 13. 17:29

A napokban Kevin és Rikárdó gyilkolt az úton. Most meg ez az állat ölt meg majdnem valakit – mert sajnos az a helyzet, hogy soha nem ezek a feleslegesen létezők döglenek meg ilyenkor, hanem az ártatlanok.

2024. október 13. 17:29
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: képernyőkép/YouTube

„Rikárdónak alaphangon tíz év börtön, és örökre eltiltani a vezetéstől. Ettől a mercedeses bűnöző mocsoktól is örökre elvenni a jogosítványt. Ha pedig egyszer is autóba ül újra, és vezetni mer, azonnal börtönbe csukni.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mankel
2024. október 14. 10:15
Másrészről simán benne van a pakliban, hogy benézte a távolságot és a szemben érkező sebességét. Vagy nem látta a kamiontól. Ettől még durvát hibázott. Jár a retorzió. De amit lehet butasággal magyarázni, arra többnyire az a magyarázat. A legritkábbanna gonoszság. Főleg, hogy egy frontális puszinál a G merci se ment meg.
OszkárOszi
2024. október 14. 09:05
Ez esetben is teljesen világosan látható, hogy a megkülönböztetés a cigányok részéről van.Ilyen neveket aggadnak egymásra, mint a Kevin, meg a Rikárdó... De így a statisztikákban már legalább nem kell őket külön jegyezni.Látja az ember, hogy igenis van cigánybűnözés.
yules77
2024. október 14. 03:13
C1gánynak nem kell jogsit adni. Ja, nem is volt neki. Látod, ők megoldják. Mi vagyunk a barm0k, hogy hagyjuk őket köztünk élni. Rádzsisztánba visszatoloncolni mindet.
monybbsc
2024. október 13. 23:38
Zsolt! A zsábád óta mintha nem önmagad lennél! Ennél a sarki CBA-ban választékosabb és frappánsabb helyzetelemzést hallani a pénztáros nénitől. "Rikárdó".. "alaphang".. "örökre eltiltani"... "bűnöző mocsok"... Ez egy proli színvonalú hiszti. Hol marad a régi irodalmi igényesség?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!