Mi van akkor, ha tényleg a Rogán művek állnak a Tisza mögött?

2024. október 13. 06:35

Az is lehet, hogy eleve a bárói rend csinálja ezt az egészet, amolyan Orbán bukása utáni B. opció gyanánt.

2024. október 13. 06:35
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Képernyőkép: Youtube/Partizán

„Elgondolkodtam, hogy mi van akkor, ha tényleg a Rogán művek állnak a Tisza mögött, ahogyan azt páran mondják. (Én már a legelején poénkodtam ezzel.)
Ebben ugye az lenne a ráció, hogy

1. Magyar sikeresen szétverte a baloldalt, (amiért is Nagy Feró a minap gratulált neki),

2. az elfáradt és kiábrándult ellenzéki tábort stimulálja, ez pedig visszahat a Fidesz táborra, az indulatok gerjednek, így visszaáll a fenyegetettségi egyensúlytalanság, plusz a Tisza nem profi párt, hanem egy egyszemélyes akció, így Orbánnak megint kétharmad,

3. Ha valami csoda folytán a Tisza nyerné a választást, csak annyi változik, hogy jön egy másik NER, mely mögé lazán átslisszol a bárói rend,

4. De az is lehet, hogy eleve a bárói rend csinálja ezt az egészet, amolyan Orbán bukása utáni B. opció/verzió/scenárió gyanánt,

5. De az is lehet, hogy a Fideszen belüli hatalmi játszmák lecsapódása a Tisza.

Ez mind lehet. De túl azon, hogy Magyar Péter egy nemlétező baloldalt vert szét, ha az összeesküvés kiderül, a társadalom igen nagy része igen csalódott, kiábrándult, dühös és kiszámíthatatlan lesz, melynek következményei beláthatatlanok, vagyis egy ilyen terv elég nagy kockázattal jár. Vagy nem, a Zemberek mindent beszopnak, de ez meg azt jelenti, hogy a társadalom már annyira tompa, hogy eleve felesleges bármilyen terveket kovácsolni. Ergo nem igazán látom a Rogán művek józan eszét megcsillanni a buli mélyén.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000110
2024. október 13. 22:25
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­­é­­­k­­­e­­l­­­d­­­ ­a­ ­­­s­­z­­­e­­­x­­i­­­ ­­p­u­­n­­­c­i­­­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
Palatin
2024. október 13. 22:23
Azt én is rejtett lehetöségnek látom, hogy Magyar Péterböl csak akkor lehetne esetleg valami, ha ö az unióban átváltozna Orbán trójai falovává. Ami egy igazi magyaros huszárvágás lenne. Különben az okok és tények, amik Magyar Péter ellen szólnak sokkal súlyosabbak és mélyebbek, mint amit a napi történések látszat-viadalai sugallnak. Magyar Péter biztosan soha sem lesz miniszterelnök. Mert öt nem fogja bevenni a magyarok gyomra. Nem az a személy, akiben meg lehet bízni, pökhendi, indulatok motiválják, bosszúéhes stb. A jelleme unszimpatikusabb mint Gyurcsányé, azaz küszöb alatti. Már most térdig áll a mocsárban, minél többet izeg-mozog, annál mélyebbre fog süllyedni. Hiába erölködik az unió és a hazai markotányosai... De nem hiszem, hogy ez a lehetöség a pakliban van. MP egy magányos, pszichopata farkas, lereszelt fogakkal és behúzott farokkal. De vonyítani még tud.
Palatin
2024. október 13. 22:17
Nem, nem, nem... Itt egy önmagát erösen túlértékelö, revanséhes, bosszút állni akaró, pszichopata szélhámos ámokfutásáról van szó. Ez egyáltalán nem politikai téma. Itt pszichológusokra, - vagy még inkább pszichopatológusokra -, van szükség a jelenség értékeléséhez. Én ezt már az elejétöl mondom, és egyre jobban meg vagyok gyözödve erröl.
2024. október 13. 21:43 Szerkesztve
Semmi jele Orbán bukásának! A balliberálisok szétzüllésének annál több! A szerző szíves figyelmébe ajánlom, hogy az "emberek" dolgoznak, élik az éltüket és nem nagyon érnek rá ezt a sok szófosást elolvasni és nem is nagyon érdekli őket! A sok dumát egymásnak írogatják az újságírók, mindentudók és propagandisták. Néhány ötlet bekerül a politikai szereplők szövegeibe. Némelyikre reagálanak közszereplők. Innen tudaható, hogy van aki olvassa az irományokat. Ha, másért nem, azért mert ez a munkája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!