Megkérdeztük Magyar Péter követőit: ők lemondanának egy kis magyar szuverenitásról – ha a politikus úgy óhajtja! (VIDEÓ)

2024. október 23. 21:02

Arra is kíváncsiak voltunk, mit gondolnak Magyar Péter követői a politikus mentelmi jogával kapcsolatos botrányról, tanulságos válaszokat kaptunk.

2024. október 23. 21:02
Memorial And Speech By Peter Magyar And The Tisza Party On The Anniversary Of The The 1956 Hungarian Revolution.

Nyitókép: Balint Szentgallay/NurPhoto/AFP

Mint a Mandiner is megírta: a vártnál kevesebben voltak a Tisza párt október 23-i megmozdulásán. Magyar Péterék a Bem térre hívták a szimpatizánsaikat, ahonnan átsétáltak a Széna térre. A tüntetőket hazánk szuverenitásról és a tiszás képviselők szervilizmusáról kérdeztük.

Ezt is ajánljuk a témában

Megkérdeztük a Tisza Párt rendezvényének résztvevőit

Móna Márk a „felvonulókat” kérdezte: „Valóban le kéne mondanunk egy kis szuverenitásról?”

Hát, persze! Mindenféleképpen.

– érkezett a meglepő válasz.

Majd azt kérdeztük a résztvevőktől, hogy miért látszik úgy, hogy Magyar Péter és a tiszás képviselők egyre több ügyben értenek egyet az Európai Néppárttal, mint azt a magyar érdek megkívánná. Talán a mentelmi ügye miatt?

Ha kíváncsi a tiszások véleményére nézze meg riportunkat! Tanulságos! 



 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Takagi
2024. október 23. 23:10
Háát....., ....ennyi.
sexykitty-5000122
2024. október 23. 23:09
🍓 ️ ­­É­r­­t­é­k­­e­­­l­­­d­ ­­­a­ ­s­­­z­­­e­­­x­­i­­ ­­p­u­­n­­­c­­i­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Haramia
2024. október 23. 23:08
A kismalac és a farkas mesében. Engedj be kismalac. Mindig csak egy kicsit! A lopakodó jogalkotás és a brüsszelita birodalmi, sokszor a saját szabályaikat is megtagadó Leyer és bandája esetében a "kicsi" mint olyan vagy nem értelmezhető vagy súlyosabb esetben nem kicsi, hanem nagy mértékű és szuverenitásvesztő következményt jelent. Nem tehetnek róla szegénykéim, hogy felkészületlenek és butuskák a budapesti lakosok nagy része. Csak emlékeztetőül a lipótiaknak: a budapestiek között sok a tuskó. de nagyon. Messze tájékozatlanabbak mint a vidékiek.
Tojta
2024. október 23. 22:58
Engem ez a mondat kísértetiesen emlékeztet a rókaképű és modorú El Kuró mindenkit idiótának néző üzenetére, szavaira, ami valahogy így hangzott: a megszorítások kicsik lesznek, nem fog fájni. 2014 volt, mire magunkhoz tértünk. Miből? Hát abból, ami hat évvel korábban kezdődött, de 2010-11-re már kb. mindenütt befejeződött 2008-as világméretűvé teljesedett amcsi, pénzügyi válságból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!