Megjelent Ákos új dala

2024. október 06. 18:40

Az új dal a Metropolis című albumban jelent meg.

2024. október 06. 18:40

Nyitókép: Facebook

Metropolis címmel jelent meg Kovács Ákos Kossuth-díjas énekes-dalszerző első dupla stúdióalbuma, amely huszonkét dalt tartalmaz különböző hangszerelésben. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az új szám címe: A tükör.

A művész új dalát itt tudja meghallgatni:

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lakat1983
2024. október 06. 20:56
Kurvajó dal! A bolsik/libsik és egyéb kretének nyavajognak, epét hánynak. A normális emberek örülnek vagy közömbösek. Csak a szokásos. 😊 És így van ez jól.
files32
2024. október 06. 19:20
Ha meghallgatod ezt a két lemezt, meghallgattad Ákos összes lemezét.
sexykitty-5000104
2024. október 06. 19:14
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­­é­­k­­­e­­l­­d­­ ­­­a­­ ­­s­­­z­­e­­­x­­i­­­ ­­­p­­u­­­n­c­i­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
FredShine
2024. október 06. 19:14 Szerkesztve
Nem vagyok Ákos rajongó, de itt van egy részlet Azaria legsikeresebb számából, ami enyhén olyan mintha egy szellemi fogyatékos írta volna. Azért Ákos még mindig vállalható. "Hihetetlen ez a világ, hogy csak pénzen vásárolt Lakásban meg minden, találsz nyugalmat Nőt is csak úgy találsz, hogyha pénzen megveszel egy nőt Mindenféle szar, büdös, mocskos dolgok vannak ebbe' a világba' Én ilyen világba' élek! Most úgy érzem magam, mint Heisenberg vagy Jesse Csak kicsit több a flexin' (flex) Lakókocsiban főzök, a labor a Logic A seb az utat mutat, befutok, milliós tétel lesz itt Gyémánt Patek, Bentley, Prada, Gucci, Fendi Versace, megvillan a csuklón Egy pillanat alatt minden forintom elszórom Ez az a gang, aki sose fedi fel Hogy a királyuk az maga Lucifer"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!