Meghűlt az agyvelejük

2024. október 09. 10:52

Meghallgattam minden kakaskodást.

2024. október 09. 10:52
null
Petri Lukács Ádám
Petri Lukács Ádám
Mandiner

Nyitókép: FREDERICK FLORIN / AFP

Meghallgattam az Európai Parlamentben az Orbán Viktor felszólalására adott válaszokat, a kommunistáktól a néppárt vezetőjéig, aki kampánybeszédet mondott a magyar ellenzék első emberéért. Meghallgattam a magyar ellenzék vezetőjét, aki megismételte az előtte szóló európai néppárti és kommunista frakcióvezetők szavait és nagyon meghatódott magától, miközben hazaárulózott Brüsszelben. Meghallgattam, ahogy gyalázzák a magyar forradalom emlékét, meghallgattam, hogy szavuk sincs az európai antiszemita hullámra. Meghallgattam minden kakaskodást. Meghallgattam mindenkit. És papám versének egy részlete jár eszemben azóta: 

„óvatlanul kinyitottam a tévét. Azóta is kamillás vattával borogatom az agyam.”

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2024. október 09. 12:44
Jól kiosztották Poloska Petit,
olvaso9
2024. október 09. 12:25
Köszönöm, Petri Lukács Ádám. Most is hallgatom a reakciókat. Senki nem beszél az eredeti témáról, az EU-s elnökség prioritásairól. Senki nem válaszol érdemben. Senki nem említi a valódi problémákat. Szomorú, elkeserítő. Van-e értelme ilyeneket hallgatnom életem hátralévő részében? Annyi dolgom lenne... (Nagyon ideillő édesapja verse.)
pintyoke-2
2024. október 09. 11:55
A forradalom emlékét Orbán Balázs gyalázta.
bakafant-28
2024. október 09. 11:47
....plusz még elénekelték a Bella,Ciao kommunista indulót! Gyönyörű...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!