Magyar Péter elárulta: Mi az ára annak, hogy Manfred Weber nem engedi majd a mentelmi jogának felfüggesztését?

2024. október 16. 18:44

Valamiről le kell mondanunk...

2024. október 16. 18:44
null

Nyitókép: Teknős Miklós / Magyar Nemzet

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője szerint Magyar Péter beengedné a migránsokat, eltörölné a rezsicsökkentést és elvenné a 13. havi nyugdíjat.

A Fidesz európai delegációvezetője szerdán a közösségi oldalán a Tisza Párt elnökéről és az Európai Néppárt vezetőjéről azt írta, Magyar Péter elárulta, mi is az ára annak, hogy Manfred Weber nem engedi majd a mentelmi jogának felfüggesztését:

egy pici szuverenitásunkról kell lemondanunk.

Hogy ez mit jelent a gyakorlatban? Magyar lemondana egy pici szuverenitásunkról, azaz beengedné a migránsokat, csatlakozna a háborút pénzzel és fegyverekkel támogatókhoz, eltörölné a rezsicsökkentést, a multik által fizetett adókat, és elvenné a 13. havi nyugdíjat. Ennyi" - fogalmazott bejegyzésében Deutsch Tamás.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
megvadult-2
2024. október 16. 22:18
A válasz : lemondunk a szuverenitásunkről B válasz : lemondunk MP-ről és a Tisza pártról BBBBBBBBBB
Palatin
2024. október 16. 22:15
Én Magyar Péterrel is úgy vagyok, mint Gyurcsánnyal. Ha Gyurcsány a véletlen különös játéka folytán nem lett volna egyszer miniszterelnök, akkor állandóan fenn állna a veszély, hogy bármikor az lehet. Egy politikus, aki alkalmatlan és nem akarjuk, hogy magas pozicióba jusson, akkor e legjobb módszer és alkalom az, hogy ok, lássuk mit tud. Aztán ha nem tud, akkor egy életre megszabadultunk töle. Ezért nem félek én attól, hogy MP megmérettetik. igaz, hogy ez a mutatvány az országnak óriási pénzbe és egyéb károkba fog kerülni, de megéri, mert egy életre megszabadulunk ettöl a félnótás ámokfutótól. És azután lehet normálisan élni és fejlödni. Sajnos a demokráciának ilyen hátuütöi vannak.
sexykitty-5000115
2024. október 16. 21:58
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­é­­­k­­e­l­­d­­­ ­­­a­­ ­s­­z­­e­­x­­i­­ ­p­u­n­­­c­­­i­­m­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
herden100
2024. október 16. 21:57
"Valamiről le kell mondanunk". Petikéről...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!