Magyar Péter elárulta, felveszi a szeptemberi fizetését

2024. október 07. 22:31

A válaszból nem maradhatott ki a „fideszezés” sem.

2024. október 07. 22:31

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Korábbi ígéretei ellenére nem járt kint a munkahelyén szeptemberben Magyar Péter – mutatott rá a Magyar Nemzet. A lap által áttekintett nyilvános jegyzőkönyvek szerint a Tisza Párt elnöke sem Brüsszelben, sem Strasbourgban nem tette tiszteletét az ősz első hónapjában. 

Ennek ellenére – számításaik szerint – több mint ötmillió forintos fizetést kaphatott 

– írták.

Ezt is ajánljuk a témában

Deutsch Tamáshoz is odairányították az újságírókat

A lap azzal a kérdéssel fordult a Tisza Párt elnökéhez, hogy miután – korábbi ígéreteivel szembemenve – nem dolgozott szeptember hónapban Brüsszelben, illetve Strasbourgban a munkahelyén, felveszi-e az illetményét.

Pár órával később be is futott a válasz a párt sajtóosztályától. Mint írták, „Magyar Péter, ahogy azt korábban bejelentette, minden hónapban az EP-fizetése felét jótékonysági célra ajánlja fel. A kérdésüket javasoljuk feltenni azon fideszes országgyűlési képviselőiknek, akik évek alatt egyszer sem szólaltak fel a Parlamentben, és Deutsch Tamásnak, aki az előző ciklusban az európai parlamenti szavazások több mint 30 százalékát kihagyta”.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anna bolena
2024. október 08. 00:04
Majd ha fehéren-feketén dokumentálja, akkor hiszem el ennek a hazug lézengő ritternek, h jótékony célra adja a brüsszeli fizetése felét.
reepcze
2024. október 07. 23:55
Biztosan a saját pártja alapítványának megy a felajánlás.
sexykitty-5000105
2024. október 07. 23:39
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­­­k­e­­l­­­d­ ­­a­­ ­­­s­z­­e­x­­­i­ ­p­u­­n­­c­­i­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
states-2
2024. október 07. 23:37
Sohse hittem volna, hogy lesz Gyurcsánynál is visszataszítóbb alakja a magyar közéletnek. Lett, ez a pszichopata.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!