Lejtőre került Magyar Péter

2024. október 10. 20:57

A baloldal új üdvöskéje kudarcot kudarcra halmoz az elmúlt napokban.

2024. október 10. 20:57
MAGYAR Péter
Kaszab Zoltán
Vasárnap.hu

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

„A hangzatos szavak ideje lejárt, és elkezdtek a tettek számítani. Sokan vártunk erre a pillanatra Magyar Péterrel kapcsolatban, azt ugyanis az elmúlt hónapokban már megtapasztalhattuk, hogy az újonnan színre lépett baloldali politikus beszélni és ígérni nagyon tud. Az elmúlt napokban, hetekben ugyanakkor már cselekednie is kellett, mi választók pedig így már nemcsak a szavai, hanem a tettei alapján is megítélhetjük.

Nem csoda, hogy most, amikor már cselekedni kell, amikor döntéseket kell hozni és állást kell foglalni bizonyos kérdésekben, Magyar Péter lendületet vesztett, kikerült a kezéből a kezdeményezés, és teljesen betagozódott a baloldalba.

Ezt látjuk a Fővárosi Közgyűlésben, az Európai Parlamentben és erről tett tanúbizonyságot a közmédia előtti tüntetésen is. Ez utóbbi volt talán a legékesebb példája annak, hogy Magyar kezéből kicsúszott az irányítás. A demonstrációt ugyanis annak ellenére tartotta meg, hogy előtte összesen hatszor hívták őt, vagy pártja képviselőit az MTVA különböző műsoraiba, ő azonban mindössze egyszer fogadta el a meghívást, és akkor is csúfosan leszerepelt mind a televízió, mind a rádió stúdiójában.

Ezt látjuk a Fővárosi Közgyűlésben, az Európai Parlamentben és erről tett tanúbizonyságot a közmédia előtti tüntetésen is. Ez utóbbi volt talán a legékesebb példája annak, hogy Magyar kezéből kicsúszott az irányítás. A demonstrációt ugyanis annak ellenére tartotta meg, hogy előtte összesen hatszor hívták őt, vagy pártja képviselőit az MTVA különböző műsoraiba, ő azonban mindössze egyszer fogadta el a meghívást, és akkor is csúfosan leszerepelt mind a televízió, mind a rádió stúdiójában.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bayer Zsolt

Magyar Nemzet

Idézőjel

Magyar Péter minden skrupulus nélkül kezet nyújtott a nála idősebb Orbán Viktornak.

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states-2
2024. október 10. 23:20
Hogy ki lesz Orbán kihívója 2026-ban, elnézve a komcsi csürhe 15 éves vesszőfutását, azt nem tudjuk, de hogy nem ez az idegbeteg tahó komcsi, az tuti.
hernadvolgyi-2
2024. október 10. 21:43
Hirtelen kikerült a fényre és elvakult, a lejtőt emelkedőnek nézte. Péter, Péter "kábít a nap, rettent az álom".
Kanmacska
2024. október 10. 21:37
Mondjuk, a nyilvános faszvakarásban még egyértelműen az élen hasít, na! Azért ezt el kell ismerni!
Burg_kastL71-C
2024. október 10. 21:21
Minél több nyilvánosságot neki és feltétlen beszéltetni kell, mint MZP-t. Miközben durrogtatni körülötte a korában saját maga által telepített aknákat. ... és akkor még ott vannak azok az átkozott viszkető gombák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!