Kaltenbach Jenő letépte láncát: szerinte már „alakul a Magyar Péter–Orbán Viktor nagykoalíció”

2024. október 12. 08:18

Az egykori SZDSZ-es gőg ma is velünk él.

2024. október 12. 08:18
null

Nyitókép: MTI/Beliczay László

Nagyot ment az ellenzéki megmondóemberként is ismert „jogtudós”, Kaltenbach Jenő. Ezúttal a közösségi oldalán rongyolt bele a magyarságba.

A péntek este közzétett posztja – amely szokás szerint a legváltozatosabb helyesírási hibáktól hemzseg, és valamely különös, távoli bolygóról szalajtott ékezetekkel van tele – jó mutatja, hogy az egykori SZDSZ-es gőg továbbra is velünk él. Kaltenbach azt írja: „Olvasom hogy a Tiszapárt (sic!), a közvéleménykutatás szerint felzárkózott a Fideszhez, vagyis alakul az Magyar-Orbán nagykoalíció, azaz a totális diktatúra.

Hogy a premisszából miként lett a dermesztő, ép gondolkodás mellett gyakorlatilag elfogadhatatlan konklúzió, azt nem részletezi a „jogtudós”.

A hír végül a következő gondolatot is felébreszti az ütvefúró finomságával elmélődő véleményvezérben:

A magyarok politikai ostobasága határtalan!” 

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hangillat
2024. október 12. 12:22
A jogtudós tudösjog által poszt-szdszkratapata.
SandorL
2024. október 12. 12:15
Kaltenbach, te hideg bach! A KADARKEGYENC unokákról nem hallottál? Verbiroktól az avh-at a sunyi birokig, ha érted, ha nem akkor menjél be azusa követhez.
sexykitty-5000109
2024. október 12. 11:53
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­é­­k­­­e­­­l­­d­­ ­­a­­­ ­­s­­­z­­e­­x­­­i­­ ­­p­­­u­n­­c­­i­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Kanmacska
2024. október 12. 11:50
Kaltenbach seggfej!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!