Jön a tél, előkapta a hókotró lapátot – csak épp a rendőrökre támadt vele

2024. október 03. 18:54

Nem rendeltetésszerűen akarta használni a lapátot. Meg is lett a baj.

2024. október 03. 18:54
null

2024. szeptember 29-én bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy Hajdú-Bihar vármegyei település egyik ingatlanában családi veszekedés, verekedés történt. Egy járőr és egy polgárőr érkezett a helyszínre, akiknek a húszas évei közepén járó ittas férfi és élettársa úgy nyilatkozott, hogy „náluk nem történt semmi, minden rendben van”. A nőn bántalmazás nyomai látszottak, őt az udvaron a férfitól elválasztva külön nyilatkoztatták, melynek során beszámolt arról, hogy párja bántalmazta és segítséget kért.

A megalapozott gyanú szerint, amikor a rendőr közölte a férfival, hogy előállítják a rendőrkapitányságra, visszament a házba, majd egy 80 centiméter hosszú, 4 kilós hólapáttal jelent meg, amellyel támadólag a rendőr és a polgárőr felé indult. Erre a rendőr hátrált, elővette szolgálati lőfegyverét és felszólította az elkövetőt, hogy tegye le a lapátot. A férfi még tett két-három lépést a rendőr felé, és csak ismételt felszólításra tette le a kezében lévő eszközt, majd négykézlábra ereszkedett a földön.

A rendőr eltette a lőfegyvert és elindult a férfi felé, hogy megbilincselje. Az elkövető ekkor hirtelen felállt, újra magához vette a hólapátot és ismét támadásba lendült, miközben azt kiabálta, hog

„nem megy sehová, jöhet akár száz rendőr is!”,

 majd a polgárőr feje felé sújtott, akinek sikerült ellépnie az ütés elöl. A férfi végül az újabb felszólításokra letette a lapátot, majd az időközben helyszínre érkező megerősítéssel a rendőrök megbilincselték, és a szolgálati gépkocsiba ültették az elkövetőt, aki még ekkor is ki akart vonni magát az intézkedés alól, és kiugrott az autóból.

(Ügyészség)

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000103
2024. október 03. 18:58
🍓 ️ ­É­­­r­t­­é­­­k­­­e­­­l­­­d­­ ­­a­­­ ­­s­­z­e­­­x­i­­­ ­­­p­u­­n­­­c­­­i­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!