Jó hírt közöltek a szervezők: regisztráció nélkül látogathatók az ünnepi programok

2024. október 22. 15:37

Arra kérik a résztvevőket, hogy lehetőleg tömegközlekedéssel közelítsék meg a helyszínt.

2024. október 22. 15:37

Nyitókép: Képernyőfotó

Minden ünnepelni vágyót szeretettel várnak a szervezők október 23-án a 10 óra 30 perckor kezdődő nemzeti ünnepre – tudatta a nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs az MTI-vel közleményben kedden.

A szervezők arra kérik az érdeklődőket, hogy időben érkezzenek meg a rendezvényre, mert fontos szempont a biztonság, ezért megerősített védelemre, biztonsági ellenőrzésre kell számítani a Millenáris Parkba történő belépéskor. A Millenáris szabadtéri színpadán az ünnepi műsor és a miniszterelnök beszéde nyilvános

a rendezvény nem kötött regisztrációhoz,

 teljes ideje alatt bemutatókon, családi- és gyermekprogramokon vehetnek részt a látogatók, amelyek megtekintése, használata ingyenes.

Ezt is ajánljuk a témában

Lehetőleg tömegközlekedéssel érkezzünk

A szervezők azt javasolják, hogy a rendezvény helyszínét tömegközlekedéssel közelítsék meg: a Széna térről (ahol a 4-es, 6-os, 17-es villamos megáll) és a Széll Kálmán térről (ahol a M2-es metró, a fonódó villamos-hálózat járművei és számos buszjárat is megáll) gyalogosan pár perc alatt elérhető a Millenáris Park.

Az érdeklődők a Fény utca (Szabó Magda sétány) felőli bejáraton tudnak belépni a területre - közölte a nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs.

(MTI)

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2024. október 22. 17:59
Kellene a tömeg, igaz birkák.
sexykitty-5000122
2024. október 22. 17:11
🍓 ️ ­É­­­r­t­é­k­e­­­l­d­­­ ­­a­­ ­­s­­z­­­e­­­x­i­­ ­­­p­u­n­c­i­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
zsolti123
2024. október 22. 17:09 Szerkesztve
Elmegyógyintézetbe került az a fiatal, aki a gyanú szerint merényletre készült Magyarországon magyarnemzet.hu/belfold/2024/10/elmegyogyintezetbe-kerult-az-a-fiatal-aki-a-gyanu-szerint-merenyletre-keszult-magyarorszagon Jó társaságba kerülhet - Győrffy Péter mellé.. Miután visszahelyezték az igazgatót a Szivárvány Óvodában, sorra vitték el gyerekeiket a szülők. 8-10 család döntött úgy, hogy ezek után nem hajlandó abba az óvodába járatni gyermekét, ezentúl 4 ovónő is úgy érezte, hogy nem tud együtt dolgozni egy ilyen igazgatóval és távozott. – El lehet képzelni, mit éreznek azok a szülők, akiknek a gyermekei kénytelenek voltak elviselni Győrffy Péter gaztetteit. – Ezt már a Fiatal Családosok Klubja alapítója mondta magyarnemzet.hu/belfold/2024/09/tobb-szulo-is-kivette-gyermeket-a-pedofilugyben-erintett-ovodabol-a-xi-keruletben-megtort-a-bizalom-video
tapir32
2024. október 22. 17:08
Magyar Péter a rezsicsökkentés és a családtámogatás eltörlését, a 13. havi nyugdíj megszüntetését, a gyermekvédelmi törvény eltörlését a migráció és a háború támogatását akarja! Mondjunk nemet Magyar Péterre
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!