Hont András Magyar Péterről: Nem gondoltam volna, hogy a vakarózó főhős f@szára való utalásokkal igyekszik eladni a nulla újdonságot tartalmazó lózungját

2024. október 13. 20:52

A publicista keményen kiosztotta Varga Judit volt férjét.

2024. október 13. 20:52

Nyitókép: Magyar Péter Facebook-oldala

Hont András a Facebookon tett bejegyzésében megírta, hogy nem érti, hogy annak idején VV Aurelio emlékezetes helikopterezését miért kísérte össznépi megbotránkozás. 

Szerinte az országnak pont erre van igénye, mégpedig a decens keresztény-konzervatív és a fennkölt esztétikailag túlképzett urbánus részének egyaránt, mivel két napja péniszposztokat lájkolgatnak pro és kontra.

Ezt is ajánljuk a témában

Az újságíró hozzátette, hogy amikor a rendszerváltáskor a „szabad Magyarország megkezdte új életét”, akkor a parlamentben olyanok ültek a kormányoldalon, mint Szentágothai János, Bánffy György, Csengey Dénes vagy éppen Gyarmati Dezső, és velük szemben az ellenzékben Darvas Iván, Göncz Árpád, Solt Ottilia, Vitányi Iván vagy Demény Pál. Szerinte az ország onnan jutott el idáig. „Jó pörgést mindenkinek” – tette hozzá Hont.

Az újságíró a bejegyzéséhez még egy kommentet is írt. Hont azt írta, hogy amikor az ÖT-ben az EP-„vitát” kommentálták, Magyarnak a vakarázkodása, ez a „fontos” részlet, nem érte el az ingerküszöbüket. A publicista hozzáfűzte, hogy nem gondolta volna, hogy Magyar Péter nemiszervéből ezután „propagandavideók” készülnek. 

A publicista kiemelte hogy, azt viszont álmában nem gondolta volna, hogy a „vakarózó főhős ezután folyamatosan a f@szára való utalásokkal igyekszik eladni az összes nulla újdonságot tartalmazó lózungját”.

Hont András bejegyzésére Magyar Péter egy főzős videóval reagált, ahol ahol éppen két palacsintát dob a levegőbe. A Tisza Párt elnöke azt írta Hontnak, hogy „és az ország hova jutott Bandi? Szerencsére te még itt vagy nekünk”

Hont András bejegyzését itt nézhetik meg: 

(szerk: Hont András kommentje és Magyar Péter főzős videója a bejegyzésben van komment formájában)

 

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DeGar
2024. október 13. 23:53
Ami ebben az egészben a legszebb, az élet igazságossága. MP pár napja mesélte a Klubrádiós Bolgárnak, -aki naponta hívja a műsorába- hogy aprólékosan, miként tervezte meg, hogy pofára ejtse a kézfogással Orbán Viktort. Nos, a miniszterelnököt nem sikerült zavarba hozni, Magyar Péter viszont példásan lebőgött. Aki másnak vermet ás...
sexykitty-5000110
2024. október 13. 23:49
🍓 ️ ­­É­­r­­t­é­­­k­­­e­­l­­d­ ­­a­ ­­­s­­z­e­­­x­i­ ­p­u­­­n­­­c­­­i­­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
sober
2024. október 13. 23:47
ez a magyar egy görény!
bagira004
2024. október 13. 23:45
Brüsszel Ursula még a rezsicsökkentést is szeretné elvenni nekik köszönhető magas ár , eus emberek pénztárcájában turkálnak . Ez is a kiéheztetés egyik része lenne. MP után futó réteg nem a gazdagok zsebeiket ez a tökvakaró kiüríti nem csak a kormányoldal részét kopasztaná meg .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!