Gázrobbanás történt Tapolcán, egy ember megsérült

2024. október 06. 21:50

A baleset súlyos sérültjét a veszprémi kórházba szállították.

2024. október 06. 21:50
null

Nyitóképünk illusztráció. Forrás: Országos Mentőszolgálat Facebook-oldala

Gázrobbanás történt vasárnap este Tapolcán egy tízemeletes társasház harmadik emeleti lakásában a Kazinczy téren, egy ember súlyosan megsérült – tájékoztatta az MTI-t a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.
 

Márta Attila tűzoltó hadnagy közlése szerint a robbanás következtében a lakás erkélye leomlott. 

A káresetnél az ajkai, keszthelyi badacsonytomaji hivatásos és a tapolcai önkormányzati tűzoltók mellett a Veszprém vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is dolgozik. Kisebb tűz is keletkezett az ingatlan konyhájában, amelyet egy szabadnapos tűzoltó oltott el.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint az érintett épületszárnyat átmenetileg kiürítették, 198 ember hagyta el a lakásokat, akik rövid időn belül visszatérhettek otthonaikba, az érintett szintek lakóinak kivételével, akik a szükséges rendőri intézkedést követően szintén hazatérhetnek.

A baleset súlyos sérültjét a veszprémi kórházba szállították.

(MTI)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sentimental
2024. október 07. 00:14
Ez rezsicsökkentett gáz volt?
Akitlosz
2024. október 06. 22:14
Hiába van kórház Tapolcán, oda a mentők nem visznek senkit. Protekcióval lehet csak odakerülni. És már emberek sem születnek Tapolcán, a szülészetet bezárták.
sexykitty-5000104
2024. október 06. 21:53
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­­­é­­k­­­e­l­d­­ ­­a­­ ­­­s­z­­­e­­­x­i­­­ ­­p­u­n­c­i­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!