Fekete-Győr András meghekkelte Magyar Péter tüntetését

2024. október 07. 09:26

Vajon mit gondolt Fekete-Győr elvtárs?

2024. október 07. 09:26
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: YouTube-képernyőfotó

Magyar Péter több százezres tömeget ígért a szombati tüntetésére, de csupán pár ezren vettek részt a megmozdulásán. Csúfos kudarc lett a nagy dzsemboriból. Bohár Dániel riporter úgy vélekedett: érthető, hogy Nagy Ervin színészre, a Bruti névre hallgató humoristára és Magyar Péterre nem sokan kíváncsiak. Szarvas Szilveszter újságíró szerint ez a bohóckodás és a ripacskodás ára.

Ezt is ajánljuk a témában

»Magyar Péter elérte, hogy a tüntetése ahhoz hasonlítson, mint amikor Kunhalmi Ágnes az ajtónak rohant. Már csak azért imádkozom, hogy Ervint ne engedjék nyilvánosan a karaokegép elé« – fogalmazott maró gúnnyal.

Ha embertömeg nem is volt, baloldali, ellenzéki politikusoktól, megmondóemberektől hemzsegett a tüntetés. Sok levitézlett figura a saját politikai túlélését látja a Tisza Pártban. A színpadon szerepet kapott Hadházy Ákos és a már említett Bruti is, aki júniusban még a Kutyapárt képviseletében szerepelt a választási vitaműsorban. A tömegben természetesen feltűnt a baloldali zenész, Bródy János is a kedves feleségével. A legnagyobb meglepetést azonban Fekete-Győr András részvétele okozta.

A momentum levitézlett, bukott politikusa régen mutatkozott nyilvános megmozduláson.

Most is jobban tette volna, ha távol marad, mert szokásához híven ismét sületlenséget tett ki posztjában:

»Van pofájuk… A propaganda elleni tömegtüntetésen egyszer csak megjelent az ország egyik hétpróbás, fekete öves propagandistája, Császár Attila is. Ő az M1 főmuflon riportere, és a ti adótokból fizetik. Érdekes beszélgetés lett a miénk: leginkább én kérdeztem őt a nép nevében, a nép gyűrűjében.«

Az MTVA-nál tartott ellenzéki tüntetésen az M1 riportere csak a dolgát végezte, hiszen az a dolga, hogy tájékoztassa az embereket. Vajon mit gondolt Fekete-Győr elvtárs? Hiszen a tüntetés résztvevői pont a közszolgálati média tájékoztatásának a minőségét kifogásolták.”

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. október 07. 10:46
Balázs,annyira gáz vagy...borzalom,amit előadsz,még a kesma szintjét ismerve is...😱
Héja
2024. október 07. 10:43
Ezek a bukottak képtelenek a pofájukat befogni... FeGyőr a sajátjainak se kellett. Hátha M. Péter felkarolja.
verkez
2024. október 07. 10:41
Ők úgy gondolták, hogy többszáz, ezer. Igazuk lett. Most mit nem érteni magyar?
buckafej-2
2024. október 07. 10:39
A legbutább kisfiú a Momentumból. Pedig éles a verseny.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!