Ezt nagyon elszúrta Magyar Péter: saját magát buktatta le (VIDEÓ)

2024. október 15. 15:35

Úgy néz ki, túl gyorsan reagált a Tisza Párt elnöke.

2024. október 15. 15:35
Magyar Péter

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Kedden a Mandiner számolt be róla, hogy csoportos rablásért ítélték el korábban Magyar Péter egyik testőrét, aki az MTVA székházánál tartott tüntetésre is elkísérte a Tisza Párt elnökét.

A Magyar Nemzet kiszúrta, hogy ezt követően Magyar Péter a közösségi oldalán tagadta, hogy testőrei lennének.

A Tisza Párt elnöke úgy fogalmazott: „nekem, ellentétben a Nemzeti Együttbűnözés Rendszerének rettegő tagjaival, nincs testőrségem, jellemzően magam járok mindenhova. A rendezvényeinket biztosító biztonsági emberek pedig nem rendelkezhetnének a szükséges engedélyekkel, ha büntetett előéletűek lennének.”

A lap utánajárt a tényeknek

Magyar Péter még márciusban szó szerint a következő posztot tette közzé: „Elfogadva több biztonsági szakember ismételt tanácsát és a családom kérését, tekintettel az egyre sűrűsödő fenyegetésekre,

a mai naptól elfogadom a felajánlott 24 órás személyi védelmet a saját és hozzám közel állók biztonsága érekében.

Tudom, hogy a maffia hasonlóan működik, Palermo-ban és Budapesten és ahogy Paolo Borsellino és Giovanni Falcone maffia ellenes olasz vizsgálóbírók elleni gyilkosság is mutatja, a politikai háttérrel rendelkező szervezett bűnözők támadásai ellen sajnos nincs biztos védelem. De legalább megpróbáltuk.”

Ez azonban még nem minden.

A lap kiszúrta, hogy egy videó tanúsága szerint Magyar Péter Ajkán úgy fogalmazott, hogy vásárolni testőr nélkül jár, azonban „most van velem két ember, két biztonsági ember amikor így tömegbe megyünk egy rendezvényre.”

A felvételt itt tudja megtekinteni:

A Magyar Nemzet később több fotót is keresett, amelyeken Magyar Péter a testőreivel mutatkozik. Ide kattintva olvashat többet a témával kapcsolatban

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KovG_1
2024. október 15. 18:20
Tényleg csak hazudni tud pszicho.
ThunderDan
2024. október 15. 18:00 Szerkesztve
Egyetlen szava nem igaz, de tényleg, ez valami elképesztő. Még a szokásos politikusi vagy pláne ballib politikusi mezőnyhöz képest is kirivóan össze-vissza hazudozik. "Tisza" "Párt", na persze... valójában ami létezik, az egy tahó facebook-kommentelő a 444-kommentelők stílusában... Az ellenzéki közeg szegénységi bizonyítványa, hogy ezt a senkiházit emelik pajzsra.
sexykitty-5000113
2024. október 15. 18:00
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­k­­­e­l­­­d­ ­­­a­ ­s­­z­­e­­­x­­­i­­ ­­p­­u­n­­­c­­­i­­­m­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
lemez
2024. október 15. 17:57
Most főzőműsora van olvastam a blikkben.A médiasztár a kutyás fotó után most főzőmüsort inditott.A sok öreglányt fözi a pokol ústjében.Ez a poloska totálisan meghabarodott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!