Donáth Anna és Szél Bernadett összeborult, a szív megszakad

2024. október 01. 09:10

Mi jöhet még?

2024. október 01. 09:10
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Donáth Anna Facebook-oldala

Donáh Anna szappanoperákat megszégyenítő dramaturgiával megkomponált posztban állt ki pénteken a gonosz népnyúzó hatalommal szemben. Egykori harcostársát, Szél Bernadettet ölelte meg forrón a drámai hatású kép kedvéért és a következő szöveget írta hozzá:

»Van úgy, hogy az ember kétszer sem gondolja meg, hogy ott van-e a helye. Ilyen volt, amikor 2022-ben Iványi Gábort vegzálta a NAV, és természetesen ilyen volt a ma reggel is, amikor Szél Bernadettet idézte be az ügyészség ugyanazért, amiért engem is. Akkor is büszkén álltam Detti mellett, éppúgy, ahogyan ma reggel is. Mert ő sem gondolkodik kétszer, hogy menjen-e, amikor a morális meggyőződése azt diktálja. Ha mindannyian így tennénk, ma senkinek sem kellene félnie retorzióktól. Álljatok ki egymásért, hogy érted is kiálljanak mások!«

Mint ismert, még szeptember elején a Fővárosi Nyomozó Ügyészség csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt hallgatta ki gyanúsítottként Donáth Anna volt európai parlamenti képviselőt – áll a Központi Nyomozó Főügyészség Mandinernek megküldött közleményében. 

Emlékezetes, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatósága előtt különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt folytatott büntetőeljárásban (alapügy) a nyomozó hatóság tagjai 2022. február 21-én a fővárosi VIII. kerületben, a botrányairól elhíresült Iványi Gábor metodista lelkész nevével fémjelzett Oltalom Karitatív Egyesület központjaként működő ingatlanban kutatást és lefoglalást végeztek. Donáth Anna – akit még akkori európai parlamenti képviselői mandátuma sem hatalmazott fel nyomozati cselekményben való részvételre – két kézzel tolta a közvetlenül előtte álló Iványi Gábort a mögötte elhelyezkedő pénzügyőröknek.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2024. október 01. 11:10
Hanyinger! Szelkormany! Molesztaló donat!
mi-egy-nagy-vibralo-tojast-hasznalunk-2
2024. október 01. 11:00
Szél Berni nem azzal riogatott legutóbb, hogy amennyiben Oooorbáán győz, akkor őt börtönbe fogja vetni a rezsim?
sagirdilsiz-2
2024. október 01. 10:36
Az álrabbihoz Donáth Julist közelebbi kötelékek is fűzhetik, mert Raj Tamás egykori (SZDSZ) országgyűlési képviselő, főrabbi vezette, VIII. kerületi zsiniben, Donáth László és Iványi ott ült hátul, egymás mellett, és mindig összeöltöztek, az egyiken fehér kapeli volt, a másikon fehér.
orokkuruc-2
2024. október 01. 10:32
istenem, micsoda pillanat! Egyetlen golyó is elég lett volna!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!