Csak blöffölt Magyar Péter volt barátnője feljelentésével? – megkérdeztük a Tisza Pártot és a hatóságokat is

2024. október 07. 19:32

Érkezett egy érdekes bejelentés az ügyészségre.

2024. október 07. 19:32
Baranya Róbert
Baranya Róbert

Fotó: Kisbenedek Attila /AFP

Több mint másfél hét telt el azóta, hogy feljelentéssel fenyegette meg volt barátnőjét Magyar Péter, Vogel Evelin Indexnek adott interjúja után. Az interjúban Vogel egyebek mellett arról beszélt, hogy valójában milyen embernek ismerte meg a Magyart az új politikai formáció kezdetén, amikor együtt voltak. 

Ezt is ajánljuk a témában

A Tisza Párt elnöke Vogel állításait hazugságnak nevezte, és visszatámadott. Mint írta, a volt barátnője május óta zsarolja őt, valamint a pártját. 

Állítása szerint volt barátnője 30 millió forintot akart fenyegetéssel kizsarolni tőlünk, de ezt az összeget nem csak tőle, hanem a párt további öt tagjától is követelte.

Magyar azt írta, hogy a zsarolást visszautasították. „Ebben a helyzetben nem tehetek mást, mint hogy feljelentést teszek zsarolás bűntette miatt az illetékes hatóságnál” – írta Magyar.

Vogel Evelin szintén Facebook-posztban válaszolt, tagadva volt párja vádjait. Mint írta: „Az igazság az, hogy én soha nem zsaroltam meg Pétert, sem senki mást a Tisza Pártból.”

Magyar később az ATV-ban megerősítette, hogy feljelentést fog tenni és azt is elmondta, hogy állításait öt tanú is alá tudja támasztani.

Azóta nincs hír a feljelentésről. 

Magyar Péter nem posztolt erről, nem vonult be látványosan a rendőrségre vagy valamelyik ügyészségre, a feljelentést lobogtatva.

Természetesen küldtünk kérdést a Tisza Pártnak, hogy Magyar Péter vagy pártjának valamelyik tagja megtetette-e a feljelentést, de semmilyen választ nem kaptunk.

Megkerestük az ORFK-t is, ám a rendőrség közölte, adatvédelmi okok miatt nem áll módjukban információt adni konkrét ügyről. A Fővárosi Főügyészség pedig azt közölte, hogy illetékességi területükön nem azonosítható olyan feljelentés, amelyet európai parlamenti képviselő tett zsarolás gyanújával.

Ha Magyar Péter nem is fordult a hatóságokhoz, a közérdekű bejelentéseiről ismert Tényi István megtette helyette. 

Tényi István zsarolás, de ami ennél is fontosabb, hamis vád bűntettének gyanújával is bejelentést tett az ügyészségen. 

Utóbbit nyilván Magyar állításaira vonatkoztatva.

Tényi István az ügy kivizsgálását, szükség esetén nyomozás megindítását, az esetleges elkövető felkutatását, illetve a bűncselekmény gyanújának megállapítását kérte beadványában. 

 

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000105
2024. október 07. 22:31
🍓 ️ ­­­É­r­t­­é­­­k­­e­­­l­d­­ ­­­a­­­ ­­s­­z­e­­x­­i­­ ­­­p­­­u­­n­c­­­i­­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Palatin
2024. október 07. 22:25
Magyar Pétert még Gyurcsánnyal sem lehet összehasonlítani. Mert igaz ugyan, hogy Gyurcsány Orbánhoz képest egy gazember, viszont Magyar Péterhez képest egy államférfi.
Palatin
2024. október 07. 22:24
Szerintem Magyar Péter politikai nekrologját valahol már fogalmazzák. Én ezt írnám: Itt hözöngött Magyar Péter, A széltoló, önhitt 1,60 méter, A kanos, mohó tinédzser-jéger, Kit aztán csendesen elnyelt az éter.
Palatin
2024. október 07. 22:23
Magyar Péter Marosán György retardált reinkarnációjának tünik. Még hasonlítanak is egymásra, és az agresszív kurjongató elöadásmódjuk is szinte azonos. Figyeld meg. *ttps://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:Maros%C3%A1n_Gy%C3%B6rgy_1972.JPG Ha megfigyeljük, Magyar Péter mindig utánoz valalakit. Pl. néha Orbánabb akar lenni Orbánnál, máskor az ember szinte Goebbelst látja maga elött. Gyurcsányt is utánozza néha. Az eredetisége nulla, kreativitása nulla. De azt jól tudja, hogyan kell zavart kelteni, felfordulást generálni. A mélylélekben MP pszichológiailag komoly patológikus beütésekkel van megáldva, és ez keresztül fogja húzni az ö politikai ambícióit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!