Bevonzotta a „nagyágyúkat” a Pécs Pride: David Pressman, a Momentum és Steiner Kristóf is megjelent

2024. október 19. 21:28

„Az Egyesült Államok büszkén vonul fel ezen bátor magyarok mellett” – közölte az amerikai nagykövet.

2024. október 19. 21:28

Nyitókép: David Pressman X-oldala

Október közepén megrendezték a IV. Freedom of My Identity Emberi Jogi Fesztivált Pécsen. Az eseményen kiemelt figyelmet kaptak a nemzetiségek és a kisebbségek, a vallások, valamint az LMBTQ+-közösség. A rendezvény zárásaként elindult a IV. Pécs Pride felvonulás, amelyen David Pressman nagykövet, valamint a Magyar Kétfarkú Kutya Párt is megjelent – tájékoztatott az Index.

A 444 arról is beszámolt, hogy a Kutyapárt mellett még a Momentum is képviseltette magát, amely tizenöt fős csoportját Tompos Márton elnök vezette, sőt mellette Kerpel-Fronius Gábor is részt vett az eseményen.

Az esemény zárásaként beszédeket hallgathattak meg az érdeklődők a Széchenyi téren, ahová Steiner Kristófot is várták. „Idén két teremben, a Hello Pécs falai között bulizzuk át az éjszakát Steiner Kristóffal, drag queenekkel, jobbnál jobb zenékkel és hajnalig tartó jókedvvel!

A Drag Queen Hungary Magyarország egyetlen dragversenye, ami azzal a céllal jött létre, hogy megmutassák a nagyvilágnak, hogy léteznek”

– írja bejegyzésében a szervező Diverse Youth Network ifjúsági hálózat.

David Pressman is megszólalt

„Míg ezek a bátor magyarok azért küzdenek, hogy biztosítsák jövőjüket, és előmozdítsák jogaikat szeretett hazájukban, az Egyesült Államok büszkén vonul fel mellettük” – jelentette ki David Pressman.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backstablive
2024. október 19. 23:13
Van 16 napja kb
europész
2024. október 19. 23:12
A buznyakok vilagga kurtolik,hogy ok bizony buszke buznyakok.Cukros bacsik.Pedofilok. Egymas kozt azt csinalhatnak amit akarnak.
sexykitty-5000117
2024. október 19. 22:59
🍓 ️ ­­É­­­r­t­­é­k­e­­­l­d­­ ­a­­ ­s­z­­e­­x­­­i­­­ ­­p­­­u­­n­­­c­­i­­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­𝐍
kokrowatz-0
2024. október 19. 22:57
ha a zsidókat, cigányokat, drogosokat és buzikat kivonnánk a fideszből, nem maradna ott senki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!