Beszédes hallgatás: nem nyilatkozik Magyar Péter testvére a gyanús ügyeiről (VIDEÓ)

2024. október 12. 12:58

Magyar Márton havi 750 ezret kapott a Volánbusztól is, éppen akkor, amikor Magyar Péter a cég igazgatóságában ült.

2024. október 12. 12:58
null

Nyitókép: YouTube / képernyőfotó

Havi 750 ezer forintért végzett kommunikációs tanácsadói feladatokat a Volánbusznál Magyar Péter öccse, ugyanabban az évben amikor Magyar Péter a cég igazgatóságában ült. Az újabb gyanús együttműködéssel kapcsolatban a Magyar Nemzet ismét megkereste Magyar Mártont, aki azonban nem volt hajlandó válaszolni semmilyen kérdésre. Mélyen hallgatott, ami több, mint beszédes...

Igen, meg tudom erősíteni, hogy a testvérem fél évig ennél a cégnél dolgozott, havi háromszázezer forintért” 

– így fogalmazott a héten Magyar Péter Strasbourgban, amikor arról kérdezték igazak-e a hírek miszerint az öccsét fizette az a cég, aminek a Diákhitel Központ vezérigazgatójaként a Kehi-jelentés alapján túlárazott megbízásokat adott.

Amint azt a Magyar Nemzet kiderítette, Magyar Márton havi 750 ezret kapott a Volánbusztól is, éppen akkor, amikor Magyar Péter a cég igazgatóságában ült. Magyar Márton külső kommunikációs munkatársként több mint nyolcmillió forintra tehetett szert tizenegy hónap alatt. Ráadásul a két testvér lényegében éppen egy időben kapott állást a Volánnál: Magyar Mártonnal 2023 februárjával kötöttek szerződést, Magyar Pétert pedig márciusban nevezték ki a cég igazgatósági tagjává. Magyar Márton érdemben nem volt hajlandó kommentálni az ügyeket. 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
canadian-deplorable
2024. október 12. 15:25
MP nem csak szolgalelkű globalista és velejéig aljas hazaáruló mocsok, hanem még korrupt is. Tehát megfelel az EU standardoknak.
Mich99
2024. október 12. 14:51
A Poloska család az család!
sexykitty-5000109
2024. október 12. 14:02
🍓 ️ ­É­r­t­­é­k­­­e­­l­­­d­­ ­a­­ ­s­­z­e­­­x­­i­­­ ­­­p­­­u­­­n­­c­i­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­𝐍
Osztap_Bender
2024. október 12. 14:00
Beszédes hallgatás: nem nyilatkozik Magyar Péter testvére a gyanús ügyeiről No mármost Orbán miniszterelnök testvére megteszi ugyanezt a zavaros fegyveres üzleteiről? (Előkerült már a lőszergyártó automata a sötétből?) Puff neki, elvtársak. Öngól!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!