Bekiabálás, füttyszó: tényleg ilyennek kell lennie az Európai Parlamentnek, az európai demokrácia házának?

2024. október 10. 20:05

Az európai baloldal érdemi vita helyett ismét a politikai haszonszerzést választotta.

2024. október 10. 20:05
null
Hölvényi György
Hölvényi György
Facebook

Nyitókép: FREDERICK FLORIN / AFP

„Maputóból Strasbourgba tekintve

Orbán Viktor ma Strasbourgban a magyar EU-elnökség prioritásait mutatta be: versenyképesség, biztonság, migráció. Az európai baloldal érdemi vita helyett ismét a politikai haszonszerzést választotta. Megfosztották magukat egyáltalán annak a lehetőségétől is, hogy megfontolják az Európában legrégebb óta hatalmon lévő miniszterelnök gondolatait.

A stílus maga az ember. Bekiabálás, füttyszó: tényleg ilyennek kell lennie az Európai Parlamentnek, az »európai demokrácia házának«? Arról már ne is beszéljünk, hogy a baloldalon köztörvényes bűnözők is szót kaphatnak.

Jelenleg az uniós választási megfigyelői misszió tagjaként dolgozom Mozambikban. Sajnos a mai strasbourgi vita nem a legjobb ajánlólevél az európai demokráciáról a világnak, pedig az EP szeret ebből leckéztetni...”

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2024. október 10. 21:50
Az EP képviselők szerint a választóikat biztosan nem érdekli, hogy a frakcióik milyen jövőképpel rendelkeznek az EU sorsát illetően. A tegnapi napnak hosszabb távon is lesz negatív hatása. Ország -világ előtt bemutatták, hogy az unió működésképtelen. Ursula idő előtt távozott. Azért van lejtmenetben az unió, mert ilyen alacsony kvalitású emberek hozhatnak döntéseket. Október 9-e az EP szégyennapja lett.
sexykitty-5000108
2024. október 10. 21:47
🍓 ️ ­É­r­­­t­­é­­k­e­­l­­d­ ­­a­ ­s­­z­­­e­­x­i­­­ ­­p­u­­n­­­c­­i­­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­𝟏­𝟖­­.­𝐅­𝐔­𝐍
Lajoss
2024. október 10. 21:46
Nem szabad odaengedni ezt a hazaáruló potrohos tolvajt...
RasPutin
2024. október 10. 20:11
Vasalo 2024. október 10. 20:10 A bekiabálok között egy nagyon kilogott és nagyon magyarul kiabált. Vajon ki lehetett ez a kerti törpe? Orbán Balázs az a kerti törpe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!