Amúgy nem, nem az a baj, hogy a turul marad

2024. október 22. 06:41

Bőven lehetne akárhány turul az országban, hanem hogy teljesen alkalmatlan szimbólum a II. világháború áldozatai előtti tisztelgésre.

2024. október 22. 06:41
null
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép forrása: Lázár János Facebook-oldala

„Nagy segítség ez Kovács Gergőnek, akinek így nem kell egy megosztó kérdésben döntenie, és persze alávágás a Mi Hazánknak, mely szervezet holnapután a turul megtartása mellett tüntetett volna, legalább egy szubkultúrában átkeretezve az október 23-i demonstrációk értelmét, így alternatívát teremtve a Messiáselnök szokásos kántálásának. Mellesleg ez egy lehetséges megfejtéshez is eljuttathat, hogy ki a selyemmajom-tartótiszt a NER-ben. 

Amúgy nem, nem az a baj, hogy a turul marad, bőven lehetne akárhány turul az országban, hanem hogy teljesen alkalmatlan szimbólum a II. világháború áldozatai előtti tisztelgésre. Pont ez az egy, amit el kellett volna kerülni (link erről kommentben). Meg nyilván nem műemlék.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Lázár János

Facebook

Idézőjel

Ma elrendeltem a Turul-szobor műemléki védelem alá helyezését.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nobutada
2024. október 22. 09:19
Adott egy látványos, akár szépnek is mondható szobor, ami őseinkre emlékeztet. Voltak őseink, akik becsülettel, voltak mások, akik becstelenül viszonyultak hozzá. Sokkal inkább ott a helye, ahol van és ragaszkodni kell dicső múltunkhoz. Erősítse magyarság tudatunkat, lemállasztva róla a becstelenséget!
sexykitty-5000121
2024. október 22. 09:17
🍓 ️ ­É­r­­­t­­é­­k­­e­­l­­d­­ ­­a­ ­­­s­z­­e­­x­­i­­­ ­­­p­­­u­n­­­c­­­i­m­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Ergit
2024. október 22. 09:17
Minden magyarok (az ős magyaroké, a mostaniaké, és akik éltek-haltak a hazáért) jelképe a Turul!!!! Ezt persze Hont és mások nem értik, mert nem érzik a különbséget egy szobor és egy örök jelkép között.
lagal56-2
2024. október 22. 09:12
A TURULNAK MARADNI KELL! AKINEK NEM TETSZIK - a klasszikust idézve - EL LEHET MENNI ODA AHOL NINCS TURUL! EKKORA BARMOKAT!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!