A közértben ette meg a lopott élelmiszereket a falánk tolvaj

2024. október 08. 08:56

A tolvaj több alkalommal ruhájába rejtette az árut, de az is előfordult, hogy az üzletek sorai között fogyasztotta el az édességeket, a péksüteményeket és az üdítőket.

2024. október 08. 08:56
null

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Kecskeméten őrizetbe vették azt a 22 éves nőt, aki az elmúlt hónapokban országszerte számos üzletből lopott. A fiatal nő rendszeresen fizetés nélkül távozott, sőt, gyakran a „zsákmányának” jó részt még az üzletekben elfogyasztotta – írta meg a Police.hu.

Október 4-én délután betörésről érkezett bejelentés a rendőrségre, miután egy felújítás alatt álló üzletbe valaki befeszítette a zárt bejárati ajtót, és különböző értéktárgyakat, köztük négy karórát, egy táskát és napszemüveget tulajdonított el. Az elkövető még a visszaváltható műanyag palackokat is magával vitte. A rendőrök a helyszínelés során felfigyeltek egy, a túloldalon sétáló nőre, akinél megtalálták az ellopott táskát. A nő igazoltatása és csomagjának átvizsgálása során előkerültek a hiányzó tárgyak, amelyeket a rendőrök lefoglaltak és visszajuttattak a tulajdonoshoz.

A kecskeméti nő már korábban is a hatóságok látókörébe került, miután több bolti lopást is elkövetett Kecskeméten, Budapesten és Szolnokon. A tolvaj több alkalommal ruhájába rejtette az árut, de az is előfordult, hogy az üzletek sorai között fogyasztotta el az édességeket, a péksüteményeket és az üdítőket.

A rendőrök ezúttal elfogták, előállították, és gyanúsítotti kihallgatása után őrizetbe vették. A nyomozók a nő letartóztatását is kezdeményezik.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. október 08. 17:55
Cigótempó
B_kanya
2024. október 08. 13:04
birozsletaparadicsom 2024. október 08. 11:08 "Nem lennék feltétlenül büszke rá, hogy ide juttattátok az országot, hogy az embereknek ilyesmire kell kényszerülnie, hogy a boltban ellopott kaját még ott a helyszínen magába tömi" Feltört az éhségmenetelő bakács?
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. október 08. 11:10
Amúgy meg Selmeczi Gabika, te voltál az? Neked fogy el a fizu a hó közepe előtt?
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. október 08. 11:08
Nem lennék feltétlenül büszke rá, hogy ide juttattátok az országot, hogy az embereknek ilyesmire kell kényszerülnie, hogy a boltban ellopott kaját még ott a helyszínen magába tömi, ha nem akar éhen halni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!