Vendégsereg Röszkéről

2024. szeptember 12. 06:11

Most, hogy kiderült, hamarosan egyirányú „migránsszállító” buszokat indítunk Röszkéről a belga fővárosba, Brüsszel levegőért kapkod.

2024. szeptember 12. 06:11
null
Pilhál György
Pilhál György
Magyar Nemzet

Nyitókép: CSABA SEGESVARI

„Most, hogy kiderült, hamarosan egyirányú »migránsszállító« buszokat indítunk Röszkéről a belga fővárosba, Brüsszel levegőért kapkod. Holott a brüsszeli elit az, amely bevándorláspárti és nyitott határok politikájával menekültek millióit hívta meg Európába. Hát most tessék, meghoztuk őket! Vegyétek, vigyétek!

Fülembe cseng a Soros pénzelte Amnesty International Magyarország egyik elcsépelt lózungja: »Magyarország tartsa tiszteletben az Európába érkező migránsok jogait, nyújtson számukra hatásos védelmet területükön, vállaljon szolidaritást!«

Ezt is ajánljuk a témában

Aztán miért nekünk kellene szolidaritást vállalnunk azokkal a gyarmatosításban dúsgazdaggá lett országokkal, amelyeknek kifosztott alattvalói most földönfutóként keresnek alamizsnát, új hazát? A haszonban nem, csak a bajban osztozzunk? Az egészből csöpög az aljasság. A múltban megtollasodott rablóhatalmak most egész Európát magukkal rántanák. Gyomorforgató. Liberális. Már ahhoz vastag ábrázat kellett, hogy míg eleink évszázadokon át végvárak ormain védték tatártól, töröktől, muszkától Európa nyugati felét, a most szolidaritásért kalapozó Nyugat véres gyarmatosítással múlatta szabadidejét.

Mi sosem voltunk gyarmattartók – kifosztott, megszállt ország annál inkább. Hallgassuk csak a korabeli regőst! »Magyarország mindenét föláldozta Európáért: önmagát, jövőjét, jólétét és normális fejlődését.« Hogy mit kaptunk vérünkért cserébe? Trianont. Meg egy véget nem érő XXI. századi menekültáradatot a déli határainkhoz, amelyet most »szolidaritásból« be kellene fogadnunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blacamous
2024. szeptember 13. 07:17
-Tessék, itt a Szív küldi szívnek c. rádiós kívánságműsor. - Halló, küldenék egy számot... - igen, és kinek küldi? - A prüsszeli polgármesternek. - Igen, és melyik slágert küldi? - A Boney M.-től a One Way Ticket címűt...
benedek77
2024. szeptember 13. 06:39
Debrecenbe 40.000 (negyvenezer) migráns érkezik, hogy a jó magyar termőföldön, magyar adóforintokból kitömött, környezetszennyező kínai gyárakban melózzon. És ez csak egy város nercsicskák, hamarosan meglesz az az egymillió. Jelzem ez a lakosság több mint 10%-a lesz. Vajon a tűrhő parasztok mikor kezdenek levegőért kapkodni?
faramuci
2024. szeptember 13. 06:11
10/10
irmag2
2024. szeptember 12. 22:57
"Brüsszel levegőért kapkod." Az is gáz és még lesz ez rosszabb is, üres lesz a palack a merüléshez!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!