Több száz darázs tört be egy gyerekszobába, még a falat is átszakítva

2024. szeptember 04. 08:21

Az épp haza érkező anya valóságos horrorsztorit élt át családi házban.

2024. szeptember 04. 08:21
Mason wasp (Parodontodynerus sp) harvesting mud, Vosges du Nord Regional Nature Park, France

Nyitókép: Michel Rauch / Biosphoto / Biosphoto via AFP

A Blikk értesülése pár nap távollét után egy nő épp akkor tért haza fiával, amikor az otthonukat szinte teljesen elárasztották a darazsak. A fiú belépett a szobájába, majd kétségbeesetten kiáltott: „Tele van a szobám darázzsal!” A nő azt nyilatkozta a lapnak, hogy kezdetben azt hitte, túloz a gyermeke, ezért csak egy flakon rovarírtóval ment a gyerekszoba felé, ám amit ott talált, arra a legkevésbé sem volt felkészülve.

A nő szerint ugyanis odabent szinte teljes sötétség uralkodott, a tengernyi rovartól az ablakon sem lehetett kilátni, több száz darázs nyüzsgött a helyiségben.

Az anya és fia azonnal menekültek, majd értesítették a tűzoltókat, ám közben nem úszta meg darázscsípés nélkül. A telefonhívás során a tűzoltók azonnal riasztották a mentőket, akik gyorsan a helyszínre érkeztek és kórházba szállították a nőt. Kiderült, hogy a csípés szívritmuszavart okozott, ami miatt a nőt egy napig bent tartották a kórházban, megfigyelésen.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
othetvenhat
2024. szeptember 04. 14:11
" EZT NEM LÁTTUK JÖNNI" Még a falat is átszakították ????????? :D :D :D Ez óriási ! Kár volt erre pazarolni a drága időt !
merkuriusz
2024. szeptember 04. 10:04
Csípnek ???
files32
2024. szeptember 04. 09:35
Mennyivel mehettek a darazsak?
antiochia-2
2024. szeptember 04. 09:34
Családi ház?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!