Tisztelt Clinton Asszony! Megoszthatom Önnel, hogy szerintem mi egy demokrácia halála

2024. szeptember 11. 17:01

A demokrácia halála, ha nem képesek átlátható módon megszervezni a választást.

2024. szeptember 11. 17:01
Hillary Clinton Campaigns Across US One Day Ahead Of Presidential Election
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

Nyitókép: Justin Sullivan/Getty Images

„Tisztelt Clinton Asszony! 

Megoszthatom Önnel, hogy szerintem mi egy demokrácia halála: 

ha be akarják börtönözni az ellenzék vezetőjét, ha nem képesek átlátható módon megszervezni a választást, és ha az elégedetlen választópolgárokat migráns szavazókkal akarják helyettesíteni.

Ön szerint vajon melyik országra igaz ez? Megjegyzéséről minden józan gondolkodású embernek ez jut eszébe: «más szemében a szálkát, saját szemében a gerendát sem látja».”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de France
2024. szeptember 12. 12:59
A Fidesz mesteri fokon gyakorolja a választásokat befolyásoló trükkök alkalmazását, a választó körzetek csúnya manipulációját, az alkotmány zárt ajtók mögötti újból és újból átírását. Mulatságos hogy ők akarnak leckéztetni demokráciából.
pulsarito
2024. szeptember 12. 09:53
Vanced: Az átláthatatlan finanszírozást kiválóan példázzák a baloldali pártok, DK, Momentum Tisza külföldről törétnő, teljesen átláthatatlan finanszírozása! Főleg a Tisza, amelyik még állami támogatást sem kap, de olyan rendezvényeket csináltak, annyi média megjelenést, reklámot kaptak, amire csak az anyagiakkal legjobban ellátott pártok képesek! Ja tudom mikroadományok!
strz-123
2024. szeptember 12. 09:52
Legyünk igazságosak: a baloldal annyira fosik a szavazóktól, hogy a legliberálisabb országokban is inkább lecseréli az őslakosokat migránsokra. A balosokból nem lehet kiirtani a bolsevik tempót.
vanced
2024. szeptember 12. 06:23
Csak a szövetségeseinknek mernek beugatni ezek a nagyon bátor emberek. Egyébként a mi választásaink kampányfinanszírozásainak és a kormányt támogató médiumok közpénzekből való finanszírozásának átláthatatlansága sokkal nagyobb probléma az orbámcszoponc által felsoroltaknál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!