Szavazzon! Ön elégedett Magyarország árvízvédelmi felkészültségével?

2024. szeptember 20. 09:02

Kíváncsiak vagyuk véleményére!

2024. szeptember 20. 09:02
Árvíz, Budapest. Fotó: Földházi Árpád/Mandiner

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

„Erősebbek leszünk az árvíz után, mint előtte voltunk” – fogalmazott péntek reggeli árvízinfón Orbán Viktor miniszterelnök. Mint újságírói kérdésre a kormányfő fogalmazott: „csütörtök dél körül tudom szögre akasztani a gumicsizmámat, csütörtökig kell lehozni a meccset”. A miniszterelnök szerint a helyzet komoly, de nincs szükség idegeskedésre.

Ha mindenki helyén marad a hétvégén is, akkor nem lesz baj”

– mondta. A kormányfő pénteki bejelentéséről részletesebben ide kattintva olvashat.

Ezt is ajánljuk a témában

Ön elégedett hazánk árvízvédelmi felkészültségével?

Mondja el véleményét! Szavazzon!

Szavazzon! Ön elégedett Magyarország árvízvédelmi felkészültségével


 

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
august
2024. szeptember 20. 11:57
Vasalo 2024. szeptember 20. 10:23 ..."Vajon ki lehet az a barom aki ilyen kérdést feltesz? Az árvizvédelem szakmunka, ahhoz képesitett szakemberek kellenek s nem laikus közönség." --------- :)) Bezzeg a kormányzati munkát, azt minden analfabéta, és 6 elemis értékelheti napi 24 órában. Mert azt bárki el tudná végezni.
sexykitty-5000087
2024. szeptember 20. 11:40
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­é­­k­e­­­l­­d­­ ­­­a­ ­­s­z­e­­­x­­­i­­ ­­­p­u­n­c­­­i­­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
2024. szeptember 20. 11:40 Szerkesztve
Baja "És azt is köszönjük, hogy megfelelő tájékoztatást kaptunk !!!!! Pl. a futóverseny miatti lezárás mindig ki lett plakátolva, arról tudott mindenki! Az árvíz miatti kitelepítést pedig Facebook posztok között kutakodva találtam meg, mert sehol máshol nincs érdemleges információ róla. Érdekelne, hogy azok, akik esetleg nem használnak Facebook-ot, ők milyen formában lettek tájékoztatva? A minimum az lett volna, hogy plakátolnak és személyesen is körbemennek és elmondják, hogy meddig kell elhagyni a szigetet (nem olyan sok a ház, szerintem pár óra alatt kész is lett volna, ha kiadják 2-3 rendőrnek vagy polgárőrnek a feladatot). A Facebook nem a hivatalos tájékoztatás fóruma szerintem." (Benedek Anett FB)
2024. szeptember 20. 11:38 Szerkesztve
Baján idén nem adtak homokzsákokat a rászorulóknak, és már 740-nél kirobbantották azt a gátat, ami hivatalosan 850-ig véd. (Csak 850 közelében szokták berobbantani!) Bár a várható tetőzés 930 körül lesz, ez alkalommal "dícséretesen ELÉBEMENTEK" a szokásos berobbantással...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!