Peti már csak tudja…

2024. szeptember 23. 13:50

Akasztott ember házában ne emlegess kötelet. Lehallgatott asszony árnyékában meg ügynököt.

2024. szeptember 23. 13:50
MAGYAR PÈter
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: Hegedüs Róbert / MTI

„Vágod, Peti? Vagy még annál is hülyébb vagy, mint amekkora gazember?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SimplyRed
2024. szeptember 23. 16:34
Baszki leülök olvasni a híreket és azt látom, hogy a Mandineren minden cikk alatt ez a balfasz skywalker tolja fullban a kretént. Te szerencsétlen, neked nincs munkahelyed, nincs családod? Egy ideje a dk-s agitátorok már eltűntek, most itt van helyette ez a fasz. Nem is az zavar, hogy tolod itt ezt a szánalmas MP propagandát, hanem az, hogy nincs már egy cikk, ahol ne ezzel az idiótával legyen tele minden komment. Te, ha szerinted amúgy győzni fogtok, akkor minek agitálsz itt? Szerinted hány embert fogsz azzal a sajátos proli szövegeddel itt meggyőzni, hogy a tiszára szavazzon?
Skywalker_bp
2024. szeptember 23. 16:23
A lenti Bayer vers terjedelmi okból 3 részes. Akinek tetszik, nyugodtan terjesztheti a neten. Ma már a vérvádat is validálta a legfelsőbb bíróság. Ha jól olvastam.
Skywalker_bp
2024. szeptember 23. 16:23
A lenti Bayer vers terjedelmi okból 3 részes. Akinek tetszik, nyugodtan terjesztheti a neten. Ma már a vérvádat is validálta a legfelsőbb bíróság. Ha jól olvastam.
Skywalker_bp
2024. szeptember 23. 16:20
1.) Bayer Zsolt életballadája (ellenvers, melyet inspirált Bayer Zsolt, életével és a Magyar Péterhez írt pocsék versével. Csak erős idegzetűeknek) Bayer Zsolt életballadája Bayer Zsolt a babért annyira akarta A nagy erőlködésbe' elpattant az arca Csak a fele arca, vagy a bal, vagy a jobb, A Jóisten tudja, melyik most a nagyobb. A JóIsten véle, legyen néki hála Van péz' a perselybe’ magánklinikára Elment a magánba’ volt ott Emer, Cété Hová lesz a számla? HüvelyMotoz Bt.! Régi családi cég, nagypapáék óta Téglagyárba’ kezdte, ott indult a nóta Ott indult a nóta, mutatta, csinálta Hogy kell belenyúlni anyába, leányba. Így kezdődött minden, édenben az alma Nagyapának ez lett világszabadalma S ne gondolja senki, hogy lustába tolta Még SzűzMáriát is megmotozta volna. Még SzűzMáriát is Ortba-seggbe-szájba Csak hát SzûzMária nem volt ott a ‘gyárba
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!