A feleségét, három gyermekének az anyját lehallgató, megzsaroló, majd eláruló Magyar Péter ügynöközik?

2024. szeptember 23. 10:50

Micsoda zűrzavar van ennek az embernek a fejében?!

2024. szeptember 23. 10:50
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: Képernyőfotó

„Hogy mi van?! 

A feleségét, három gyermekének az anyját lehallgató, megzsaroló, majd eláruló Magyar Péter ügynöközik!?

Hát micsoda zűrzavar van ennek az embernek a fejében!?

Kicsit úgy érzem, hogy nem építi, hanem rombolja a saját morális gátjait. 

A legszörnyűbb pedig az, hogy kedves, jóravaló emberek vakon követik az ámokfutásában. 

Ébresztő! Ha most közhatalom nélkül így viselkedik, mi lesz, ha pont a ti segítségetekkel bármiféle hatalomhoz jut. 

Mi lesz, amikor majd kiderül, hogy az imádott vezér nem az általatok oly hűen áhított tisztaság korát hozza el, hanem a múlt rémalakjai (már most is ott nyüzsögnek körülötte, fülébe súgnak, irányítják a lépteit), a 2010 előtti világ tér vele vissza?! Mi lesz veletek?!!

Ajánlott olvasmány a Mephisto Klaus Mann-tól! 

Én már most sok kiábrándult Hans Miklas-t látok, pedig még csak ennek a szörnyűségnek az elején járunk; a szörny még csak bontogatja a szárnyait. 
Legyetek résen, mert ezt az alakot magán kívül senki és semmi nem érdekli - miközben a legrosszabb emberi tulajdonságokat ébreszti fel gyanútlan emberekben. 

Vigyázzatok‼️”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cinkegolyó
2024. szeptember 23. 12:43
Poloskás Peti még a saját gyerekeit is elárulta, amikor őket okolta, hogy a gyerekek beszélték rá, hogy a Fideszre szavazzon. Ha jól tudom titkos szavazás van hazánkban, a gyerekek politikai hovatartozását sem kellene nyilvánosságra hozni. Mi lesz a gyerekeivel, amikor majd kiderül a 2010 előtti világ tér vele vissza?!
koronaszepe
2024. szeptember 23. 12:30
Besúgók és provokátorok koncert közben sose gondolok rátok Kedves, csupa kedves, csupa kedves arcot látok de azért jobb, ha tudjátok hogy a magunk módján mi is figyeltetünk aki elôttetek áll az a mi emberünk elpirultatok lebuktatok besúgók és provokátorok Tudjuk vidékrôl kerültetek fel és még ez volt a legjobb munkahely egy program, amit választottatok besúgók és provokátorok Koncert közben sose gondolok rátok Kedves, csupa kedves, csupa kedves arcot látok de azért jobb, ha tudjátok hogy a magunk módján mi is figyeltetünk aki elôttetek áll az a mi emberünk a magunk módján mi is figyeltetünk aki elôttetek áll, aki mellettetek áll, aki mögöttetek áll az a mi emberünk Csak forogjatok, lebuktatok besúgók és provokátorok
Ez D-dúr és e-moll
2024. szeptember 23. 12:20 Szerkesztve
"Mi lesz, amikor majd kiderül, hogy az imádott vezér nem az általatok oly hűen áhított tisztaság korát hozza el, hanem a múlt rémalakjai (már most is ott nyüzsögnek körülötte, fülébe súgnak, irányítják a lépteit), a 2010 előtti világ tér vele vissza?!" Az lesz, mint ami most van: nemzeti szuverenitás és keresztény-nemzeti-konzervatív kormányzás helyett az ország Orbán egyszemélyi tekintélyelvű irányítása alatt egy neoliberális-populista politika mentén működik, egyetlen nemzeti pártja sincs a magyarságnak és egyre kiszolgáltatottabbá válunk a globalista gazdasági befolyásnak.
Nori70
2024. szeptember 23. 12:19
Nem unjátok még? Meg kell lenni a napi négy - öt MP pocskondiázó cikknek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!