Magyar Péter a III/III-as ügynökökről: Lehallgattak családokat, akár férj a feleséget (VIDEÓ)

2024. szeptember 23. 08:08

Tort ül a kognitív disszonancia Magyar Péter fölött.

2024. szeptember 23. 08:08
null

Nyitókép: Facebook

Mint tudjuk, Magyar Péter titokban felvételt készített feleségéről, Varga Judit volt igazságügyi miniszterről, amely felvétellel aztán hosszan haknizott a nyilvánosság előtt, lelkiismeret-furdalás és a legalapvetőbb emberi normák betartása nélkül. Most olyat mondott a Tisza Párt elnöke, amit nem kommentálunk, mert fölösleges.

„A III/III-as ügynökök voltak azok, akik besúgók voltak a belső elhárításnál, lehallgattak családokat, akár férj a feleséget...” 

– mondta Magyar Péter.

Mutatjuk a videót:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 231 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia1
2024. szeptember 23. 10:28
Petikém, baszki, ne bántsd Orbánt, aki a saját legjobb barátjáról, és ki tudja, még kikről, súgott! Az teljesen legális volt, mert az igaz kommunista védi a pártot, ahogy ma is.
llnnhegyi
2024. szeptember 23. 10:27
Magyar Péter összeomlott. Idegben van, mint Gyurcsány Ferenc.
Skywalker_bp
2024. szeptember 23. 10:22
Ez a csúnya Magyar Péter. Most ezzel akkora öngólt rúgott. De akkorát, hogy mindjárt elkezdünk még jobban aggódni a propaganda mentális állapotán 🤣🤣🤣
Skywalker_bp
2024. szeptember 23. 10:19
Orbán Viktor megint szólott. Ezt sikerült neki mondani: “: Most már a vége felé járunk” Jól szóltál miniszterelnök úr! Csak mi ezt a NER-re értjük. Meg a kormányzásodra. Nem az árvízre.🤣🤣🤣💪🏻💪🏻💪🏻🌊🌊🌊✌️✌️✌️🇭🇺🇭🇺🇭🇺
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!