Összeollózott videóval próbálja lejáratni a Mandiner munkatársát az ATV műsorvezetője (Videó)

2024. szeptember 17. 17:18

Silány próbálkozást villantott a csatorna munkatársa.

2024. szeptember 17. 17:18

Nyitókép: Facebook

„Manipulált videóval próbálnak lejáratni” – reagált közösségi oldalán Pócza István, a Mandiner műsorvezetője arra a szándékosan ollózott videóra, amelyet Szlazsánszky Ferenc, az ATV szerkesztő-műsorvezetője nemrég egy több ponton is manipulált formában közzétett hivatalos közösségi oldalán.

Az ATV munkatársa a Mandiner Stratéga c. podcast egyik adásából önkényesen vágott egymás mellé csupán látszólag összetartozó részleteket, amely mint munkatársunk rámutt: így „nettó lejáratás” lett.

Kollégánk teljes bejegyzését a témában itt olvashatja:

„Manipulált videóval próbálnak lejáratni!

Magam és a Mandiner Stratéga c. podcastem vendégei védelme érdekében kénytelen vagyok egy kellemetlen, de fontos információt megosztani:

Szlazsánszky Ferenc, az ATV szerkesztő-műsorvezetője nemrég egy több ponton is manipulált videót tett rólam közzé a Facebook oldalán, aminek célja egyértelműen a lejáratásom. A videó alatt ugyan nem lehet kommentelni, de a hírhamisítást két privát üzenetben is jeleztem neki. Az oldalára ugyan azóta posztolt, az üzenetemre választ azonban nem kaptam.

Ez a videó egy összevágott és meghamisított tartalom!

Két hosszabb rész is önkényesen és rosszindulatú módon ki lett belőle vágva. Ez így nettó hírhamisítás és lejáratás.

Az eredeti videót itt megosztottam, az eredeti szöveget pedig lentebb leírtam - nagy betűkkel kiemelve a szándékosan kiszerkesztett részeket.

Vagy nem sikerült felfogni a mondandómat, vagy eleve rosszindulat vezérelte a videó készítőjét.

De segítek: az eredeti videóban nem az hangzik el, hogy a németek frusztráltak, mert utolértük őket. Hanem az, hogy frusztráltak, mert nem akkora már a fejlettségi különbség közöttük és közöttünk, mint régen, vagyis ők nem olyan ütemben fejlődtek tovább, ahogyan az EU-hoz csatlakozott Kelet-Közép-Európai régió. Csökkent a különbség, ami egyrészt a régiós országok, másrészt az unió és a kohéziós politika sikere. Ez viszont a németek számára egyszerre jelent sikert és frusztrációt.

Tehát akkor az eredeti szöveg - NAGY BETŰKKEL kiemelve a hírhamisítás során kiszerkesztett részeket:

“Megszokták például a németek, hogy egy óriási fejlettségi különbség van és érződik az a zavar bennük, hogy látják Magyarországot, látják a magyar életszínvonalat, az autókat, stb.

[ MEG A RÉGIÓ MÁS ORSZÁGAIT ÉS NEM ÉRZIK AZT, HOGY ŐK ANNYIVAL FEJLETTEBBEK LENNÉNEK]

és ez létrehoz bennük egy ilyen feszültséget,

[HOGY NYILVÁN, HA RÁJUK, MAGUKRA KÉNYSZERÍTIK, AKKOR AZT MONDJÁK, HOGY MILYEN JÓ, MERT MILYEN SIKERES AZ EURÓPAI UNIÓ, MERT HOGY SIKERÜLT VALAMENNYIRE KIEGYENLÍTENI EZEKET AZ ÓRIÁSI NAGY KÜLÖNBSÉGEKET, DE KÖZBEN MEG TITOKBAN OTTHON AZT GONDOLJÁK, HOGY HÁT EZ NEM ANNYIRA JÓ, MERT HOGY]

fenébe hát én nekem jó sokkal jobban kellene mint a magyaroknak, szlovákoknak, lengyeleknek, satöbbi.”

Amúgy le a kalappal az ügyes, ámbár sunyi vágók munkája előtt. Nekem is vissza kellett néznem az eredeti videót, hogy megtaláljam a hamisítást. Egyébként pedig szégyelljék magukat ők is, a szerkesztő is, akinek úgy látszik, az igazság helyett fontosabb a kattintásvadászat.”

A manipulált videó itt érhető el:

Míg az eredeti, szerkesztetlen verziót itt tekintheti meg:

***

 

 

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SABOTAGE
2024. szeptember 19. 03:28 Szerkesztve
Te pedofideszes szardarab!!!! Ti hamisíttok, loptok csaltok, aztán másra kenitek!!; Ez mindig is a fidesz taktikája volt!!! Pedofil ellenes PEDOFILOK, BUZI ELLENES BUZIK, KERESZTÉNY ELLENES ÁLKERESZTÉNYEK!!! MOCSKOS SZEMÉT BANDA!!!! Ez mind mind a fidesz!!!!
sexykitty-5000086
2024. szeptember 18. 17:58
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­­é­­­k­e­­­l­d­­ ­a­­ ­s­­­z­­e­­­x­­­i­­­ ­­­p­­u­­­n­­c­­­i­­­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­𝐍
herden100
2024. szeptember 18. 04:53
www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/675-azert-a-viz-az-ur Telihold van. www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/676-az-isteni-jelenlet-teliholdja hwww.szantobrigitta.hu/index.php/blog/673-egy-nagy-es-hosszu-utazas-vegehez-erkezunk Csak Szívvel érdemes. Ki kell nyíljon a Szívcsakrám. Lásd: napfenyes.hu/cikkek - A szív csakra feléllesztése. Persze: Mi Atyánk-Anyánk, AKI a Mennyekben VAGY, Szenteltessék meg a TE neved; Jöjjön el a TE országod; Legyen meg a TE akaratod, Amint a Mennyben, úgy a Földön is. Mindennapi Kenyerünket kérlek add meg nekünk ma; és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne engedj minket a kís-értésbe, és szabadíts meg a gonosztól! Ámen. istenanya.hu napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma
orokkuruc-2
2024. szeptember 18. 03:46
Zsolt75 2024. szeptember 17. 20:39 .. Bővebben..?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!