Menczer: „Peti! Van az a kerítés. Rémlik? Ami elé beálltál bájologni. Na, azt mi építettük” (VIDEÓ)

2024. szeptember 13. 14:59

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Magyar Péter brüsszeli migrációs szabályokat akar, ezzel elárulja a magyar embereket!

2024. szeptember 13. 14:59

Nyitókép: Magyar Péter Facebook-oldala

„Elég a hazugságokból a bevándorlással kapcsolatban. Ezt mondja Magyar Péter. Egyetértünk” – fogalmazott Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a Facebookon megosztott videójában.

Ma azt állítottad, hogy a kormány csak szavakban utasítja el a bevándorlást, és képtelenek vagyunk megvédeni a határokat.” 

Peti! Van az a kerítés. Rémlik? Ami elé beálltál bájologni. Na, azt mi építettük. 

„Akkor építettük, amikor te Brüsszelben tetted el a nagy lét, a milliós fizetést. A határokat pedig a mi döntésünk alapján rendőrök és határvadászok védik az életüket kockáztatva. Szerinted ők alkalmatlanok?! Te hátba támadod őket?!” – üzente Magyar Péternek a kormánypárti politikus.

Mint jelezte, már egymillió határátlépési kísérletet akadályoztak meg, amiért köszönetet és tiszteletet érdemelnek, és nem a Tisza Párt elnökének a hazugságait és vádaskodásait.

A helyzet világos, te brüsszeli szabályokat akarsz, mert ezeket a szabályokat csodálatosnak tartod, ezt le is írtad, és ezzel el is árulod a magyar embereket. Mi biztonságot akarunk, mert számunkra a magyar emberek sokkal fontosabbak, mint a brüsszeli szabályok” – tette hozzá Menczer Tamás.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. szeptember 13. 22:06 Szerkesztve
Olyan hazugok vagytok, mint a széndioxid kvóta, amit adni-venni is lehet a világban a pénzmozgatott gazdaságban!.
véna
2024. szeptember 13. 18:34
Mi lenne ha ez a fosféreg vezetné az országot?
Héja
2024. szeptember 13. 17:44
Így van. Pont.
FreeEurope
2024. szeptember 13. 17:14
Kamu peti ott hazudik ahol tud.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!