Menczer Tamás: Magyar Péter a brüsszeli migrációs szabályok bevezetését követeli (VIDEÓ)

2024. szeptember 12. 16:37

„Nem kérünk a bevándorlókból, és nem kérünk a bevándorláspárti brüsszeli szabályokból sem” – szögezte le a Fidesz kommunikációs igazgatója.

2024. szeptember 12. 16:37

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója ismét arra hívta fel a figyelmet, hogy Magyar Péter a brüsszeli szabályok bevezetését követeli a bevándorlással kapcsolatban. 

Majd azzal folytatta, hogy azt mindannyian tudjuk, hogy a brüsszeli szabályok mit jelentenek:

az illegális bevándorlást legálissá teszik”

– húzta alá.

Felidézte a Bizottság vezetőjének, Ursula von der Leyennek azt a nyilatkozatát, melyben a politikus arról beszélt, „több lehetőséget tudunk biztosítani az embereknek arra, hogy legálisan jöjjenek Európába”.

Majd egy másik bejátszásban Guy Verhofstadt belga EP-képviselőt láthatjuk, mikor arról beszél, hogy „legális útvonalak hiányoznak ahhoz, hogy a bevándorlók az EU-ba lépjenek”

„Mi a magyar embereket választjuk”

Menczer ezután arra is felhívta a figyelmet, hogy engedélyezik, sőt, meg is szervezik a bevándorlást. Illetve előírnak migránsgettót és kötelező kvótát. Ezeket a szabályokat pedig elnevezték Migrációs Paktumnak – ismertette.

Ez Brüsszel, és ezt akarja Magyar Péter”

Aztán a migránsok bejönnek, és halomra ölik az európai embereket” – szögezte le a nagyobbi kormánypárt kommunikációs igazgatója.

A fideszes politikus itt megjegyezte, hogy „nehéz lenne az áldozatok családjának elmagyarázni, hogy ezek a brüsszeli szabályok milyen csodálatosak”.

„Mi a magyar embereket választjuk, és 

nem kérünk a bevándorlókból, és nem kérünk a bevándorláspárti brüsszeli szabályokból sem” 

– zárta videóüzenetét Menczer Tamás.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bunyevac1964
2024. szeptember 13. 18:12
Manfréd team cserepadosa kapott 1 percet
csapláros
2024. szeptember 12. 22:22
somatic335 - Legyetek bátorakPalatin 2024. szeptember 12. 20:04 ..."Csúcson a bevándorlók száma, 2010 óta 514 ezren jöttek Magyarországra"... Ennek jelentős része a tótoktól, oláhok és az ukránok gyilkolásai elől ide menekült magyar. Más részük magyar szülőktől kint született, ugyancsak magyar. Egyre több a Nyugatról beköltöző, akik az ott alakuló kalifátusokból menekültek. 2014-2024 között 20 ezer fővel nőtt a muzulmánok száma, és itt él folyamatosan egy 27 ezernyi kínai is, akiknek saját itteni újságjuk, és gimnáziumuk van, amely fele tanulója magyar diák. Jelentős az itt tartózkodó ukránok száma is, 29 ezren tudtak munkát szerezni.
somatic335 - Legyetek bátorak
2024. szeptember 12. 21:32
Csúcson a bevándorlók száma, 2010 óta 514 ezren jöttek Magyarországra.
Cyklon
2024. szeptember 12. 20:30
Patkány Péter a Soros és brüsszeli patkány birodalom bérence. akárcsak MZP. Az uniónak nincsenek értékei, a brüsszeli rablóbanda önkényesen garázdálkodik. Az ilyen Patkány Péter félék, normális viszonyok között a börtönben kellene rohadjanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!