„Melegszik a pite, Peti!” – ismét nem finomkodott Menczer Tamás Magyar Péterrel (VIDEÓ)

2024. szeptember 23. 16:46

A Fidesz kommunikációs igazgatója Diákhitel Központos ügyek kapcsán vonta kérdőre a Tisza Párt elnökét.

2024. szeptember 23. 16:46

Nyitókép: Képernyőfotó

„Melegszik a pite, Peti!” felütéssel osztott meg Menczer Tamás újabb üzenetet közösségi oldalán. A Fidesz kommunikációs igazgatója azt a kérdést tette fel Magyar Péternek, hogy 

hány haver kapott a lóvéból, amikor a Diákhitel Központot vezetted?

„Se közbeszerzés, se pályázat, se semmi? Csak ment a zseton fű alatt?” – folytatta. Majd azt a kérdést is neki szegezte a Tisza Párt elnökének, hogy „most ezek az emberek segítik a pártodat?”

„Te beszélsz tisztességről? Megint hazudsz, Peti!” – zárta Menczer.

A vonatkozó videót alább nézheti meg:

 

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
freely
2024. szeptember 23. 19:09
Ez a Menczer igazgató foglalkozik mással is? Vagy csak otthon 4-órásban távmunkát végez Orbánnak és az a feladata, hogy basztassa Magyar Pétert, aki jót röhög rajta. Nem érzik a sajátjai, hogy mennyire gyerekes?
states-2
2024. szeptember 23. 19:02
Azt se hittem volna, hogy a régi komcsikat is veri aljasságban egy új. Feri, ha így megy tovább, lassan demokrata lesz mellette. Na jó, ez még nem lövetett ki szemeket, de minden mást már megtett.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. szeptember 23. 18:54
Ezt is megértük, hogy Menczer akarja feltárni a Fidesz mutyijait. Pedig tudjuk, hogy MP is csak a családi kötődése miatt került oda, hiszen mindent a feleségének és a Fidesznek köszönhet. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
sexykitty-5000088
2024. szeptember 23. 18:20
🍓 ️ ­É­­­r­t­­­é­k­­­e­l­d­ ­a­­­ ­­­s­z­e­x­­i­ ­­­p­­­u­­­n­­­c­­­i­­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!