Megdöbbentő felvételen, mennyire elöntötte az ár Szigetközt (Videó)

2024. szeptember 17. 19:40

Egészen elképesztő képsorok.

2024. szeptember 17. 19:40
null

Nyitókép: TikTok-képernyőfotó

Az elmúlt napok időjárása nem kímélte hazánkat, erről tanúskodik az a videófelvétel, amelyet a szigetközben rögzítettek. A videón látni, mekkora pusztítást végzett az áradás.

Íme:

 

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000086
2024. szeptember 18. 17:55
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­­k­­e­­­l­­­d­­­ ­­­a­­ ­s­­z­­­e­x­­­i­­­ ­­p­­­u­­n­­c­i­­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­𝐅­𝐔­𝐍
herden100
2024. szeptember 18. 04:47
www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/675-azert-a-viz-az-ur Telihold van. www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/676-az-isteni-jelenlet-teliholdja hwww.szantobrigitta.hu/index.php/blog/673-egy-nagy-es-hosszu-utazas-vegehez-erkezunk Csak Szívvel érdemes. Ki kell nyíljon a Szívcsakrám. Lásd: napfenyes.hu/cikkek - A szív csakra feléllesztése. Persze: Mi Atyánk-Anyánk, AKI a Mennyekben VAGY, Szenteltessék meg a TE neved; Jöjjön el a TE országod; Legyen meg a TE akaratod, Amint a Mennyben, úgy a Földön is. Mindennapi Kenyerünket kérlek add meg nekünk ma; és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne engedj minket a kís-értésbe, és szabadíts meg a gonosztól! Ámen. istenanya.hu napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma
5m007h 0p3ra70r
2024. szeptember 17. 20:54
Minden 11. évben pont így néz ki. 2002, 2013, 2024… to be continued.
békalepcse2.0
2024. szeptember 17. 20:21
A bős nagymaros elmebaj rövid története. Jaltában állapodtak meg a Duanát mesterségesen fel kell duzzasztani a váratlan támadás esetén a gátakat felrobbantva a víz 7-15 napra lehetetlenné teszi a hirtelen hadmozsulatokat. Mindezt tudtul halasztani egészen a helvenes évekig, amikor már idejét múlttá cált a dolog. Ekkor viszot jötf a csehszlovák igény hogy ha megépülne akkor a csepeli szabadkikötő helyett akár pozsonyig is felmehetnenek fokyam-tengerjáró hajók, amik a csehszlovák nehéziparnak jelentenének hatalamas piacot. Ez a verzió is idejétmulttá vált, elkezdett haldokolni világszerte a nehézipar. Jött a cseh, szlovák elválás és a szlovákok kitalálták, a dijtátum szerint ha megépítenénk a gátakat akkor az katonailag milyen jó lenne nekik, állandó fenyegetettségben tarthatnák Budapestet. Házaltak nyugaton és keletes de nem találtak megértésre, ezért egyoldalú megoldást választottak, megépítették egyedül. Ragaazkodtak hogy mi is épísük meg Nagymarosnál mi is. Folyt kommentben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!