Magyar Péter politikai karrierjének napjai meg vannak számlálva

2024. szeptember 06. 09:09

Ez a figura egy időzített bomba.

2024. szeptember 06. 09:09
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Először nézzék meg kedves olvasók Magyar Péter szégyenteljes alakítását, amit ő pökhendi módon tangóhoz mert hasonlítani:

Ezt is ajánljuk a témában

Majd, hogy legyen összehasonlítási alap, érdemes megnézni Al Pacino és Gabrielle Anwar világhírű tangóját is az Egy asszony illata című filmből:

Mint ismert, a baloldali politikus felháborító botránya miatt nyomozás is indult, azonban az eljárást fel kellett függeszteni, hiszen Magyar Péter időközben mentelmi jogot szerzett, ami mögé természetesen, jellemét jól mutatva, gyáván el is bújt.

Hogy milyen ember valójában Magyar Péter, az is jó mutatja, hogy pártjának nemrégiben kinevezett alelnökére, Radnai Márkra is féltékeny. A Tisza Párt vezetője maga mondta, hogy irigyli alelnöke piros BMW-jét, amivel egy Facebookon közzétett fotón pózolt a németországi foci Eb idején.

Bár Magyar és Radnai hasonló karakterek, forrásaink szerint egy lényeges különbség mindenképpen van Radnai és a pártelnök között. Előbbi magabiztossága ellenére is tisztelettel viszonyul a párttársaihoz. Viszont a Mandinernek nyilatkozók közül többen is úgy fogalmaztak, hogy Magyar Péter rendkívül lekezelően, sokszor egyenesen sértően viselkedik munkatársaival.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2024. szeptember 09. 10:17
Új lépések a tangóban! (A La Cumparsita dallamára) Balra kettő-jobbra egy- térdhajlítás-alákúszás felső madárfogással-kísér a kidobó brigád...
altercat1
2024. szeptember 09. 09:58
Lebukott, kirúgták, mostmár bujkálás nélkül szophatjátok le a papot, buzi libsik... Lehullott a reverenda Meghajolsz és beverend, a!
andiner-2
2024. szeptember 07. 19:20
Karrier nem kell, csak tegyen rendet.
Darthvader
2024. szeptember 07. 08:36
Skywalker_bp! A felsorolásból a saját emlékezetes NER-es alakításaidat miért hagytad ki? Tudod, abból a 14 évből, amíg nem volt bajod a rendszerrel, jól fizetett ( csak hát kirúgtak). 1./ A feleség lehallgatása egy kiprovokált beszélgetés alapján. Ez mekkora emberi nagyság! Aztán még maradni a rendszerben, venni fel a lóvét egy évig... Tényleg csak a rendszerváltó hősökhöz vagy hasonlítható! 2./ túlárazott szerződések aláírása a Diákhitel központ vezetőjeként. 3./ VIP orvosi ellátás intézése az arra nem jogosultaknak. 4./ sürgősségi mentőellátás kamu öngyilkossági kísérlettel. 5./ Az is emlékezetes, ahogy polgármester akartál lenni a Balatonnál. És az összeférhetetlenség az utolsó pillanatban jutott eszedbe. Igaz, akkor csak jogász voltál 100 fős ügyvédi csapat nélkül. Lássuk be, előkelő helyed lenne a saját listádon. Biztos a közismert szerénységed tartott vissza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!