Magyar Péter és Jakab együtt törhet hazánk biztonságára, de van egy kis bökkenő

2024. szeptember 04. 11:55

Magyar eddig nem reagált Jakab udvarlására.

2024. szeptember 04. 11:55
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Képernyőfotó

Utcai blokád szervezésére és az Országgyűlésre gyakorolt nyomás jogellenes nyomásgyakorlásra irányuló cselekmények, amelyek adott esetben büntetőjogi relevanciával bírnak – mondta lapunknak ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász és felhívta a figyelmet arra is, hogy aki nagy nyilvánosság előtt, a köznyugalom megzavarására alkalmas módon a hatóság rendelkezésével szemben általános engedetlenségre uszít, bűncselekményt követ el és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Szó, ami szó, szép és összeillő pár lenne a két Péter. Vannak, akik ebben látják a siker kulcsát. Az ATV-ben például már be is mutatta új tervét a volt Jobbik-elnök. Azonban van egy kis bökkenő, Magyar eddig nem reagált Jakab udvarlására.

Az idő majd eldönti, hogy egy csodálatos kapcsolat kezdete lesz ez és megtalálja a zsák a foltját vagy pedig egy újabb megmosolyogtató, szánalmas próbálkozás a kormány megdöntésére.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2024. szeptember 05. 12:09
Nocsak bazsiszoponc. Hát nem úgy volt hogy az emberek elzavarhatják a hazug, tolvaj kormányt? Mintha anno orbit is ilyen szervezkedésben vert részt, nemde szoponckám? Amúgy lomnicinak most is megmondták miről beszéljen? Tudod, mint a múltkor.
syphax
2024. szeptember 05. 07:15
MONGOL IDIÓTÁK EGYMÁS KÖZÖTT........"Ájjvázovszkij ecsetjéhez méltó SZÜZSÉÉ."....m.p és j.p. flörtjére nézvést.
Picnic Niki
2024. szeptember 04. 20:31 Szerkesztve
A Tisza Párt szerdán közölte, hogy Magyar Péter pert nyert. A bíróság határozata szerint a lap valótlanul állította Magyar Péterről azt, hogy perverz beszólásokkal alázta a tinilányokat, hogy az egyik lány apját megfenyegette, és azt is, hogy azt mondta az egyik lánynak, hogy „örülj, ha szétteheted nekem a lábad”. Az eredeti cikk címe alatt, az eredeti tartalom előtt ugyanott és ugyanúgy helyreigazítást kell megjelentetni addig, amíg a cikk elérhető, de legalább 30 (harminc) napon keresztül. A bíróság arra kötelezte a kiadót, hogy 2320 eurót, vagyis nagyjából 925 ezer forintot fizessen Magyarnak, 37 900 forint perköltséget a bíróságnak, és 36 ezer forint illetéket a NAV-nak. Az augusztus 30-i döntés ellen 15 napon belül lehet fellebbezni
Türelem
2024. szeptember 04. 20:04
Balaton-felvidéken járva azt tapasztaltam, hogy az emberek készek vasvillával elzavarni mp-t és potenciális szövetségeset...elegük van a zsoldosokból, az embernek,férjnek alkalmatlan aljasokból.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!