Kimondták: Magyar Péter nem akart változást az országban

2024. szeptember 25. 13:06

A volt barátnője szerint a baloldali politikusnak „mindig nagy volt a szája, de valójában ő a biztosra játszott”.

2024. szeptember 25. 13:06

Nyitókép: Index/képernyőfotó

 

A Mandiner is beszámolt róla, hogy Vogel Evelin, Magyar Péter volt barátnője megrázó interjút adott az Indexnek. A fiatal hölgy arról beszélt, hogy milyen ember valójában Magyar Péter. Az interjú során Vogel Evelin többször is a könnyeivel küszködött, és így mesélt Magyarról.

Többek között arról is mesélt, hogy a kapcsolatuk alatt egy alkalommal Magyar az utcán üvöltözött vele és úgy közeledett felé, hogy megijedt tőle: „Fenyegetve éreztem magam, féltem. Annyira nem szoktam félni valójában, de amikor egy nővel szembe áll egy férfi, aki minden dühét, erejét, hangját kiadja, az tényleg nagyon ijesztő tud lenni egy nő számára” – fogalmazott.

Lapunk később összegyűjtötte a hét legerősebb gondolatot Vogel Evelin exkluzív interjújából.

„Ő nem akart változást az országban”

Vogel Evelin sok érdekes és személyes információt is közölt Magyarral kapcsolatban. „Ő alapvetően nem egy bátor ember, ő az az ember, aki feltett mindent egy lapra.

Neki nem volt elképzelése, meggyőződése, ő nem akart változást az országban.

Mindig nagy volt a szája, de valójában ő a biztosra játszott” – derült ki az interjúból.

„A meghallgatás előtt egy-két órával a kezembe nyomott dokumentumokat, laptopot, pendrive-ot és mondta, hogy azonnal tüntessem őket el, hogy dugjam el őket” – árulta el Vogel Evelin. Ezen kijelentés már sokat elárul a politikusról, de később a közös munkáról és a családi életről is vallott. „Nehéz eset volt és amit mondott, a visszajelzései negatívak voltak, mindenki, aki neki dolgozik rossz, rosszul végzi a dolgát, mindenki hülye, mindenki agyhalott.

Nagyon sokszor ezt mondta és valójában az én munkámat is leszarozta”

– hangzott el az interjúban.

A közös családi program

„És én nem szoktam annyira félni valójában, de amikor egy nővel szemben áll egy férfi, aki minden dühét, erejét, hangját kidaja, az nagyon ijesztő tud lenni egy nő számára. És ha jól emlékszem én akkor sírva is fakadtam vagy később. Láttam, hogy ül a gyerek az autóban és sír. Ez volt az a pont, amikor elgondolkodtam, hogy mi az amit én áldozok fel és miért. Mi a cél valójában? Ha az egyetlen cél ebben az egészben az, hogy Péter bosszúját támogassam, hogy Péter fényrelépését támogassam, hogy ő végre valaki lehessen, akkor nem szeretnék több áldozatot hozni, köszönöm” – mondta Vogel Evelin, aki később azt is elmondta, hogy Magyar világossá tette a számára: annyira nem bánja, ha szakítanak, mert úgyis bármelyik nőt megkaphatja ebben a pozícióban, ebben az országban.

Magyar Péter nem az, aminek látszik”

– szögezte le Vogel Evelin, majd arra a kérdésre válaszolva, hogy kicsoda Magyar valójában csak annyit felelt, hogy „erre a kérdésre nem is merek válaszolni”.

Vogel Evelin az interjú végén még Magyar reakcióját is előre megjósolta. „Nagyon mérges lesz, dühös. De azt fogja mondani, hogy ő erre számított, sőt talán azt is, hogy ez a Fidesz műve, mert nyilván mindenre ez a válasza. És hogy velem mit fog csinálni azt nem tudom, de remélem a családomat nem bántja. Nem mondom azt, hogy bármire képes, de sok mindenre képes” mondta.

Magyar Péter reakcióját itt tudja megtekinteni:

 

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
manitowoc
2024. szeptember 25. 15:28
VILÁGSZÁM! Ma 13-14 óra között 3 (három) „Evelines” cikk! A sorozat jelenlegi állása: 1.) Mandiner 2024. szeptember 25. 09:20 "Magyar Péter volt barátnője: Péter nem az, akinek látszik" 2.) Mandiner 2024. szeptember 25. 10:07 "Itt van a hét legerősebb gondolat Vogel Evelin exkluzív interjújából" 3.) Mandiner 2024. szeptember 25. 11:00 "Öt megdöbbentő idézet Vogel Evelintől, aki reméli, Magyar Péter nem bántja a családját az Index-interjú után" 4.) Mandiner 2024. szeptember 25. 11:39 „Ebben a pozícióban bármelyik nőt megkaphatom” – így „marasztalta” barátnőjét Magyar Péter (VIDEÓ) 5.) Mandiner 2024. szeptember 25. 13:06 "Kimondták: Magyar Péter nem akart változást az országban" 6.) Mandiner 2024. szeptember 25. 13:22 "Ezt mondta a pszichológus Vogel Evelin interjúját látva" 7.) Mandiner 2024. szeptember 25. 13:58 "Sokatmondó üzenetet küldött Vogel Evelin az ominózus interjú után" (Folyt.köv. - remélhetőleg)
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. szeptember 25. 15:15
Az is sokat elmond, hogy a Magyar Péter reakcióját itt tudja megtekinteni: link egy nem működő “link”, és csak egy homályos képernyőfotó van betéve, azt a látszatot keltve, hogy meghallgatták a másik felet is. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
voltospultos-2
2024. szeptember 25. 14:49
Tele van a tököm Magyar Péterrel. A cikket nem olvasom el.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. szeptember 25. 14:32
Evelin anyja azt hazudta a károsultaknak, hogy filmgyártásba fekteti be a pénzt, így fizet majd magasabb hozamot. A bírósági ítélet kimondta, hogy egy károsultra vetítve ő okozta a legnagyobb kárt, miután 108 milliót csalt ki egyetlen embertől. Volt, akit rábeszélt arra, adja el a lakását, hogy a pénzt majd „megforgathassa” Nem zavarta az sem, ha emiatt utcára került valaki. Papírzacskóban vitték el a becsapott nyugdíjasok félretett pénzét. Hogy hiteles legyen a megtévesztés, banki igazolások ezreit hamisították, hamis banklogókat gyártottak. A megtévesztés kedvéért a bűnszervezetnek még arra is volt gondja, hogy Budapesten a fontos pénzügyi intézményeknek helyet adó Bank Centerben béreljenek irodát. Döbbenetes „epizód”, hogy a bűnbanda tagjai, amikor kezdett összeomlani a „rendszer”, 700 millió forintnyi készpénzt bevittek egy lottózóba. A rengeteg szelvény megjátszására külön terminált kellett felszerelni! A kicsalt pénzt kockára téve végül 100 millió forintot sikerült nyerniük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!