Itt a lista: eddig ezt lepte el a Duna Magyarországon

2024. szeptember 18. 12:02

Pest vármegyében, valamint Komárom-Esztergom vármegyében legrosszabb a helyzet.

2024. szeptember 18. 12:02
A person sits on a bench at the flooded Danube river boulevard as many parts of Central Europe were flooded due to heavy rains in Budapest, Hungary on September 18, 2024.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Jakub Porzycki / ANADOLU / Anadolu via AFP

A Duna magas vízállása miatt a lezárták a Győr-Moson-Sopron vármegyei 14-es főúton található Vámosszabadi ártéri hidat és ezzel együtt a határátkelőhelyet is – tájékoztatott az Útinform.

A lezárás érinti a teljes közúti forgalmat, így az autósok Győr-Moson-Sopron vármegyében az M15-ös autóutat, Komárom-Esztergom vármegyében pedig a 13-as főúti Monostori-hidat használhatják kerülőútként.

A Duna áradása, illetve a védekezési munkák miatt két megyében több utat is lezártak.

Pest vármegyében:

A 11-es főutat Leányfalu átkelési szakaszán, a 27-es és a 28-as km között.

A 11-es főutat pedig teljes szélességében lezárták Dömösnél, a 46-os és a 49-es km között.

A 11-es főúton, Pilismarót térségében árvízvédelmi munkákat végeznek. Az 51-es és az 53-as km között csak a fél útpálya járható.

Komárom-Esztergom vármegyében:

A 10-es főúton, Süttő és Neszmély között lezárták a 62-es és a 67-es km közötti szakaszt az árvízi helyzet miatt.

A 11-es főutat teljes szélességében lezárták Esztergom nyugati határában, a 67-es és a 72-es km között, itt ideiglenes gátat építenek. Kerülni a 111-es főút felé lehet.

A 111-es főúton Esztergom déli határában, az 1-es és a 3-as km között jelenleg nincs korlátozás, viszont az esti óráktól nem kizárt az útlezárás.

Kedden a Mandiner térképen is bemutatta, hogy alakul a vízállás a Duna menti városoknál.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2024. szeptember 18. 12:28
Kimaradt a listából a közélet.
herden100
2024. szeptember 18. 12:02
www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/675-azert-a-viz-az-ur Telihold van. www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/676-az-isteni-jelenlet-teliholdja hwww.szantobrigitta.hu/index.php/blog/673-egy-nagy-es-hosszu-utazas-vegehez-erkezunk Csak Szívvel érdemes. Ki kell nyíljon a Szívcsakrám. Lásd: napfenyes.hu/cikkek - A szív csakra feléllesztése. Persze: Mi Atyánk-Anyánk, AKI a Mennyekben VAGY, Szenteltessék meg a TE neved; Jöjjön el a TE országod; Legyen meg a TE akaratod, Amint a Mennyben, úgy a Földön is. Mindennapi Kenyerünket kérlek add meg nekünk ma; és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne engedj minket a kís-értésbe, és szabadíts meg a gonosztól! Ámen. istenanya.hu napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!