Irány Amerika! Pokoljárásra indul a Wokebusters (VIDEÓ)

2024. szeptember 09. 11:41

Mozgásba lendült „a jobboldal gyorsreagálású hadteste”.

2024. szeptember 09. 11:41
Orbán Viktor a CPAC-en

Nyitókép: Brandon Bell/Getty Images

„Itt vagyunk Ferihegyen, mert ahogy megígértük korábban, ősszel nemzetközi misszióra indul a jobboldal gyorsreagálású hadteste, a Wokebusters, mindenekelőtt az USA-ba” – erről beszélt a közösségi oldalán közzétett videójában Szánthó Miklós.

Az Alapjogokért Központ főigazgatója azt is elárulta, hogy miért éppen az Amerikai Egyesült Államokba indulnak.

Először is azért, mert az a woke, az új ruhába vedlett kommunizmus őshazája, és hol máshol lehetne megismerni az ördögöt, mint éppen a pokolban.

Másodsorban pedig azért, mert ennek ellenére is számos barátunk van ott, szenátorok, képviselők, think-tank vezetők, akik ugyanúgy küzdenek Istenért, a hazáért, a családért, mint mi. Ők nagy erőkkel készülnek már a novemberi elnökválasztásra és velük fogunk találkozni, hogy közösen erősítsük a Wokebusters nemzetközi szövetségét” – fogalmazott.

Szánthó Miklós később hozzátette: „ha Trump győz, akkor a nyugati világ első számú hatalmát egy olyan ember fogja vezetni, aki ellenzi az illegális migrációt, hideglelést kap a genderhülyeségtől és ami talán a legfontosabb, véget akar vetni az ukrajnai háborúnak. Ez pedig minden magyar ember pénztárcájára jó hatást fog gyakorolni.”

Ha ugyanis béke lesz, megszűnhetnek a szankciók, talpra állhat a világgazdaság és ezzel együtt továbberősödhet a magyar is.

Távoli az összefüggés, de igaz, ha Trump nyer az USA-ban, Magyarországon is békeköltségvetés lesz 2025-ben. Alacsony maradhat az infláció, ennek következtében növekedhet a bérek vásárlóereje, a magyar vállalatok pedig nyugodtan üzletelhetnek majd a Kelettel, Nyugattal. Ezzel szemben a woke-demokrata jelölt Kamala Harris minden magyar embernek fájni fog, nem kicsit, nagyon” – szögezte le a főigazgató.

A videót itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kékFogúHarald
2024. szeptember 10. 07:49
A Wokebusters -el csak 1 probléma van, a konzerveknek nem megy a hálózatépítés és ezért Veszítenek a DS-el szemben + csalni sem tudnak, mint a liberátorok nap mint nap.
tizennyolcfok
2024. szeptember 09. 16:22
:DDDDDDD
kokrowatz-0
2024. szeptember 09. 15:25 Szerkesztve
vazelint vigyetek, meg koszorút trump döglött kampányára!
Intel
2024. szeptember 09. 13:41
A választást egyértelmúen Kamala Harris nyeri, Allan Lichtman tévedhetetlen algoritmusa is megmondta mint az utóbbi 40 évben mindig. Jobban tenné a küldöttség ha inkább demokrata támogatókat keresne. Könnyen lehet, hogy az új demokrata kormány Magyarországot egyesíti Ukrajnával. Ezzel Ukrajna NATO és EU taggá válik, Magyarország megszűnik, win-win szituáció, Még talán el lehetne kerülni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!